Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Huse universale pentru canapea

Huse universale pentru canapea

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
652

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Toată lumea îşi doreşte să aibă un cămin care să inspire confort şi care să fie plăcut din punct de vedere estetic, iar un rol importat în acest tablou îl joacă şi obiectele de mobilier, mai ales canapeaua. Chiar dacă pentru amenajarea iniţială a casei s-a investit o sumă considerabilă de bani pentru a achiziţiona o canapea bună, acest lucru nu garantează menţinerea aspectului plăcut al canapelei o perioadă îndelungată de timp. Într-adevăr, o canapea de calitate are o structură de rezistenţă trainică, însă tapiţeria se poate deteriora cu uşurinţă. De aceea, trebuie căutate soluţii pentru protejarea canapelei.

Nu este surprinzător faptul că punctul focal al sufrageriei sau livingului este canapeaua – cel mai mare obiect de mobilier din încăpere şi locul în care toată familia se aduna după o zi plină, pentru a discuta şi pentru a se relaxa. Din acest motiv, odată cu trecerea timpului există mari şanse să se observe pe canapea pete, zgârieturi, păr de animale şi alte semne de uzură. Investiţia într-o canapea nouă de calitate poate lăsa o gaură adâncă în bugetul familiei, iar dacă structura canapelei existente nu este afectată, o cheltuială mare nu se justifică. Tocmai din acest motiv ar trebui să se ia în calcul folosirea unor huse de canapele special concepute pentru a ascunde eventualele deteriorări sau pentru protejarea canapelei.

Avantajele folosirii unei huse pentru canapea


Un must-have pentru familiile cu copii sau animale de companie, husele pentru canapele sunt uşor de întreţinut şi folosit, având următoarele caracteristici:

 • sunt făcute dintr-un material elastic, ce permite o fixare liniară pe canapea, fără pliuri inestetice şi fără bucăţi de material care atârnă;
 • se pot curăţa şi igieniza la maşina de spălat, la o temperatură de 30 °C;
 • husele nu se şifonează şi nu necesită călcare;
 • confortul celor care folosesc canapeaua este sporit, datorită faptului că husa este moale la atingere;
 • asigură protejarea canapelei împotriva părului animalelor de companie şi a vărsării accidentale de lichide şi mâncare;
 • conferă un aspect plăcut întregii încăperi;
 • în timpul verii sunt excelente, mai ales pentru canapelele din piele, deoarece elimina senzaţia neplăcută cauzată de temperaturile ridicate;
 • nu alunecă, indiferent de materialul cu care este tapiţată canapeaua;
 • asigură versatlitate în amenajarea locuinţei, fiind disponibile într-o varietate de culori şi imprimeuri;
 • extind durata de viaţă a canapelei;
 • elimină nevoia de a retapița canapeaua, care este un serviciu destul de costisitor.

Accent pe calitatea husei

Dacă la canapea mai putem face economii, multe lucruri putându-se repara sau îmbunătăți, la husa nu se pate face rabat de la calitate. Caracteristicile menţionate anterior sunt specifice unor huse pentru canapele de calitate foarte bună şi sunt date, în primul rând, de materialul din care sunt făcute husele. Astfel, cea mai bună variantă este un amestec de poliester şi spandex tratat hidrofob, din care rezultă o husă impermeabilă pentru canapea (SofaZip – Premium Covers), rezistentă şi uşor de întreţinut.

Deşi este un material recunoscut pentru rezistenţa sa, poliesterul este moale la atingere. În plus, nu se şifonează, nu necesită călcare şi poate fi supus unor cicluri numeroase de curăţare în maşina de spălat. Spandexul este un material sintetic considerat mai durabil şi mai rezistent chiar şi decât cauciucul. De asemenea, are o elasticitate mare, putând fi extins de până la 5-6 ori din dimensiunea iniţială, fără a se rupe. Este neted şi suplu, motiv pentru care husa va lua cu uşurinţă forma canapelei. De asemenea, nu se deteriorează la contactul cu uleiurile şi cremele de corp, poate fi curăţat cu orice fel de detergent şi nu se zgârie.

Materialul din care se fac cele mai bune huse pentru canapele ar trebui să aibă o proporţie de 90%-95% poliester şi 10%-5% spandex, pentru ca utilizatorii să beneficieze de toate avantajele acestuia.

Filtre articol

Categorie articol: Mobila si accesorii

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro