Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Imbarcare pe carte pentru o calatorie printre ierburi si lumina

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Apartine de
Institutul Francez Bucuresti
Vizualizari
1220

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 5 iulie 201411:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Îmbarcare pe carte pentru o călătorie printre ierburi și lumină

Atelier pentru copii la Institutul Francez din București
  • atelier ludic pentru copii de 4-8 ani: Călătorie printre ierburi şi lumină cu Iulia Iordan
  • sâmbătă 5 iulie 2014, ora 11.30
  • intrarea liberă
  • eveniment realizat în cadrul expoziției "Cele mai frumoase cărți", deschisă până pe 7 iulie
Sâmbătă, 5 iulie, de la ora 11.30, Iulia Iordan, autoarea cărții Călătorie printre ierburi şi lumină, una dintre cărțile câştigătoarele în concursul naţional de design de carte „Cele mai frumoase cărţi din România”, vă invită la o călătorie în lumea ierburilor. Atelierul se adresează copiilor între 4 şi 8 ani* şi se desfăşoară la Mediateca Institutului Francez din Bucureşti (*Participanţii trebuie să fie abonaţi ai mediatecii - înscrierea este gratuită pentru copii cu vârste sub 12 ani).

Institutul Francez din Bucureşti găzduieşte expoziţia de design de carte „Cele mai frumoase cărţi 2013” până la data de 7 iulie. Asociaţia pentru Performanţă şi Cultură expune toate cele 39 de cărţi româneşti finaliste în concursul naţional de design de carte, la care se adaugă 9 cărţi de excepţie realizate de artistaSophie Calle laeditura franceză Actes Sud, fiecare dintre acestea reprezentând exemple de obiecte frumoase în care concepția grafică, ilustraţiile, calitatea tiparului, poveştile şi senzaţia tactilă îndeamnă la lectură.

„O carte este reușită dacă îmi spune o poveste, despre o operă sau altceva, care este foarte coerentă în alegerea formatului, a ilustrațiilor, a reproducerii, a hârtiei” spune Géraldine Lay, șef de producție la editura franceză Actes Sud și artist fotograf, membru al juriului la concursul “Cele mai frumoase cărţi” 2013.

„Cele mai frumoase cărţi” este un proiect cultural cu desfășurare anuală, aflat la a treia editie, dedicat designului de carte, dimensiunii artistice a cărţii văzută ca obiect. Proiectul reinstituie designul de carte ca reper în relația cititorului cu cartea. Activitatile sunt realizate cu sprijinul Administraţiei Fondului Cultural Naţional. Activitatea centrala este concursul național de design de carte, finalizat cu o expoziție a celor mai frumoase cărți din România. În această perioadă se pot înscrie în ediția 2014 a concursului atât cărțile în tiraj mare, cât și cele în tiraj redus.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: ateliere

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro