Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Imbunătățirea stării de bine a organismului

Vino să aflăm împreună cum ne putem îmbunătăți starea de bine a organismului - la Spotlight Restaurant în Veranda Mall!

Detalii eveniment

Telefon
0799199487
Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Apartine de
Veranda Mall
Vizualizari
412

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 15 aprilie 202416:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Sistemul digestiv și imunitatea


Revista Avantaje împreună cu Veranda Mall te așteaptă luni, 15 aprilie, începând cu orele 18:30, la restaurantul Spotlight pentru a afla împreună cum ne putem îmbunătăți imunitatea și starea de bine.

Mai mult de 70 % din celulele imunitare ale corpului nostru se găsesc în intestin existând o interacțiune complexă între microbioza intestinală, stratul epitelial intestinal și sistemul imunitar local al mucoasei. În ce măsură ne ajută suplimentele, cât de importantă este dieta, care este consumul de apă recomandat și cum putem interveni în susținerea unui sistem imunitar și digestiv sănătos aflăm de la doamna doctor Laura Panait, medic specialist medicină de familie și ecografie.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro