Bucuresti

Imi cos prima ie

Detalii workshop

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
505

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 24 octombrie 201519:00-21:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Îmi cos prima ie Ce ? Prin atelierul nostru vă propunem să învățăm împreună cum să confecționăm o cămașă tradițională femeiască încrețită la gât.
Cu cine?
Atelierul este susținut și promovat de echipa Șezătoarii urbane, adică Anca Arghiri, Silvia Caraiman, Andrea Crăciun, Iulia Divoiu si Oana Harabagiu.
Ce este Șezătoarea Urbană? O asociație care desfășoară proiecte culturale ce urmăresc integrarea elementelor culturii tradiționale în contemporaneitate printr-o serie de activități cu diferite profiluri: ateliere de creație cu motive folclorice, proiecții de film, expoziții, etc. Redescoperim civilizația țărănească. În cadrul proiectelor, ne dorim să producem și să menținem o legătură între cultura urbană contemporană și expresiile culturale tradiționale, adresându-ne atât copiilor cât și celor mai mari.
Cu ce? Cu răbdare, perseverență și mâini dibace poți să-ți confecționezi un produs unicat, personalizat si cu identitate, pe care îl porți purta cu mândrie și-l poți lăsa moștenire generațiilor viitoare.
Când? Sâmbată@incubator107 , 10 Octombrie de la 19:00 la 21:00
Sâmbată@incubator107 , 24 Octombrie de la 19:00 la 21:00
Unde? Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București.