Bucuresti

Importanta echipamentelor de protectie la locul de munca

Importanta echipamentelor de protectie la locul de munca

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
490

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Este destinat protectiei lucratorilor in mediul de munca si se numeste echipament individual de protectie. Acesta trebuie sa fie nelipsit si sa includa fie totalitatea elementelor concepute in acest sens, fie anumite articole, in functie de masurile de protectie care se impun. Cu ajutorul sau, lucratorii isi desfasoara activitatea in siguranta, eliminand riscurile care ar putea sa le afecteze sanatatea.

Ceea ce prea putini angajati stiu este ca aceste echipamente trebuie sa le fie asigurate de catre angajator, ca sunt necesare si ca trebuie inlocuite ori de cate ori se cere. Dupa cum este normal de altfel, acestea sunt supuse degradarii, ceea ce inseamna ca isi pierd si din capacitatea de a proteja. Se dau amenzi usturatoare celor ce nu indeplinesc cerintele ce vizeaza normele de protectie si siguranta la locul de munca.

Erius este o societate ce pune la dispozitia publicului larg echipamente de protectie variate, reprezentand solutii in acest sens pentru medii de lucru vaste. In portofoliul sau sunt disponibile articole de incaltaminte (bocanci cu protectie antielectrostatica, alba, electroizolanta, cizme PVC, etc.), imbracaminte (salopete de protectie, imbracaminte reflectorizanta, halate de protectie si altele), manusi si ochelari de protectie, antifoane interne, casti, masti, articole pentru lucru la inaltime, sorturi etc.

Fiecare dintre acestea dispun desigur de declaratie de conformitate EC. De altfel, legea obliga angajatorul sa faca achizitii doar de astfel de echipamente individuale de protectie. Tot de datoria acestuia tine informarea personalului legat de riscurile la care se supune, respectiv care este scopul echipamentului.

Erius si avantajele solutiilor pe care le propune vizavi de protectia la locul de munca

Disponibile pe stoc sau cu posibilitatea de a le produce la comanda, echipamentele de protectie de la Erius sunt bogate in optiuni. Acolo unde este necesar, se ofera serviciul de personalizare, fie prin serigrafie a siglei si textului, fie prin broderie.

Avantajul unei astfel de colaborari se referea la faptul ca aceasta companie acopera toate domeniile de activitate, oferind servicii complexe si complete, bazate pe calitate. De ce conteaza acest aspect? In privinta unei astfel de alegeri, fiecare trebuie sa constientizeze importanta pe care o au echipamentele de protectie. Acestea nu pot fi oricum. Este necesar sa se incadreze in anumite cerinte, sa corespunda cu riscurile implicate in functie de fiecare mediu, sa se plieze conditiilor existente, etc.

Totodata este obligatoriu sa respecte sanatatea lucratorului. Pentru o eficienta sporita si siguranta, este foarte important ca fiecare lucrator sa beneficieze de echipamentul care se pliaza corespunzator pe masura sa. Din acest motiv, inainte de purtare, acestea necesita o testare adecvata. Echipamentul se ajusteaza dupa nevoie, respectiv se realizeaza la comanda. Nici nu se pune problema ca marfa trebuie sa fie noua, certificata, motiv pentru care pe http://www.echipamentelucru.ro/ sunt disponibile doar produse ce beneficiaza de garantia calitatii. Se tine cont de documentatia tehnica pe care o furnizeaza producatorul inainte de a purta echipamentul.

Solutiile oferite de Erius au fost si sunt alese de nenumarate companii datorita calitatii si varietatii acestora. Pe site pot vizualiza cei interesati portofoliul societatii, de unde pot comanda cele necesare la costuri echilibrate.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306