Bucuresti

În caz că va ploua în ziua nunţii

În caz că va ploua în ziua nunţii

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
711

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

A avea parte de ploaie în ziua nunţii ar trebui să fie un moment de încântare pentru mire şi mireasă. Nu vorbim aici despre o ploaie mare în adevaratul sens al cuvântului, ci de o ploaie uşoară primăvăratică sau de vară, călduţă şi cu soare care se spune că aduce bogăţie, fericire şi sănătate familiei proaspăt construite. Nu trebuie să te iei după ceea ce spune rubrica meteo, ci în schimb să fii pregătit pentru tot felul de condiţii de vreme, până şi pentru ploaie. Chiar dacă va ploua pe toată durata nunţii, să ştii că poate fi deosebit ca cerurile să se deschidă în această zi atât de importantă şi de frumoasă pentru tine.

Ploaia - un atu la nuntă

Nunţile pe o vreme ploioasă reprezintă o experienţă plăcută pentru toată lumea: peisajele din exterior revin la viaţă şi expun nişte culori magice pentru fotografiile de nuntă, totul este mai fresh şi mai luminos, dar este şi răcoare în caz că ţi-ai programat fericitul eveniment într-o zi de vară. Ştiu că majoritatea dintre voi se vor gândi că o zi ploioasă poate strica toată ceremonia de nuntă, însă nu trebuie să lăsăm acest lucru să ne dezamăgească şi în schimb putem profita de frumuseţea vremii, mai ales dacă este şi soare afară.

Într-o asemenea situaţie cu o vreme care poate părea nefavorabilă, este mai indicat ca fotografiile de nuntă să fie preluate în mediul exterior, pentru că nu multă lume are parte de asemenea fotografii în albumul de nuntă. Ceremonia religioasă se va ţine oricum în cadrul bisericii, cununia civilă se va ţine de asemenea la primărie, dar poţi să optezi şi pentru legarea jurămintelor şi schimbarea numelui într-un spaţiu exterior acoperit, dar care îţi va acorda posibilitatea să vezi frumuseţea naturii chiar şi pe ploaie. Un foişor frumos amenajat sau un cort mai mare de asemenea decorat şi instalat în apropierea locaţiei în care se va ţine petrecerea ar fi nişte idei minunate. Petrecerea de nuntă de seara se va ţine binenţeles într-un local, restaurant sau într-un cort pentru nunţi amenajat în mod adecvat pentru evenimente fericite.

Consideraţii de avut în vedere

Chiar dacă ideea în sine de a avea ploaie la nuntă tot nu te încânta prea tare, ştii sigur că fotografiile tale şi filmarea de la nuntă vor constă în ceva mult mai special şi chiar inedit faţă de restul fotografiilor de nuntă ale altor cupluri proaspăt căsătorite. Ce poate fi mai amuzant decât a ieşi pe afară în ploaie, ca mire şi mireasă, încălţaţi cu nişte cizme de gumă colorate şi cu umbrele deasupra capului. Pot ieşi nişte cadre extraordinare dacă fotograful de nuntă cunoaşte tehnicile ce ar putea fi folosite, dar şi are diferite idei pentru a surprinde cele mai spectaculoase cadre cu mirii împreună şi separat, cu domnişoarele de onoare şi cu familia.

De asemenea, şi în ceea ce priveşte aspectul filmări nunţi, trebuie ca fotograful în cauză să facă echipă bună cu un cameraman pentru nunţi care de asemenea este profesionist şi s-a mai confruntat cu asemenea situaţii în cariera lui. Un alt aspect ce nu trebuie uitat este cel referitor la aranjatul miresei şi al mirelui care trebuie făcut în aşa fel încât să nu dăuneze aspectului celor doi. În acest caz, un tip de machiaj rezistent la apă ar trebui aplicat miresei iar părul ei şi al mirelui trebuie aranjat cu produse rezistente la apă şi umezeală.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306