Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

In Memoriam Dorin Teodorescu

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
1493

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 13 martie 2009 19:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dupa momentele de grea incercare prin care trecuse in anul 1998, dorea cu ardoare sa se reintoarca pe scena. Glasul sau rasuna limpede si relaxat in repetitiile cu Victoria si-al ei husar, spectacol cu care isi pregatea revenirea la sfarsit de martie 1999 dar … Dumnezeu a vrut altfel. A plecat prea repede sa-i intalneasca pe Dacian si Leonard al caror demn urmas a fost.

Si cate mai avea de infaptuit!

,,Peste doua saptamani intram in repetitii cu Liliacul… In aprilie avem de efectuat un turneu de zece zile in Israel cu Sivia si My Fair Lady, iar in septembrie si octombrie vom pleca in Germania cu doua titluri pe care le vom juca in limba germana. Un alt mare proiect pe acest an este co-productia Omul din La Mancha…" - marturisea Dorin in ultimul sau interviu din februarie 1999.

,,Pe Dorin Teodorescu l-am admirat din prima clipa cand a urcat pe scena operetei bucurestene. Avea toate darurile dumnezeiesti pentru a realiza o cariera artistica stralucita: fizic impecabil,carisma de print, voce de tenor calda, egala in toate registrele, superba in acut, dictiune de cristal, inteligenta scenica innascuta...‘’ - asa l-a caracterizat muzicologul Viorel Cosma, asa l-a indragit publicul.

A aparea pe scena a fost singura dorinta si placere a vietii sale. Roluri ca: Ciprian Porumbescu in Lasati-ma sa cant, Su –Chong in Tara surasului, Tassilo in Contesa Maritza, Koltay in Victoria si-al ei husar, Adam in Vanzatorul de pasari, Marco din Secretul lui Marco Polo, Mister X din Printesa circului, Barinkay din Voievodul tiganilor si multe altele i-au dat mari satisfactii vocale si scenice, dar au insumat ore de munca neobosita, de cautari indelungate, pana la reusita.

Ca profesor de canto al Universitatii de Muzica din Bucuresti, dar si ca director al Operetei bucurestene, dorea sa–si gaseasca urmasi, sa gaseasca tineri care sa se orienteze spre opereta - gen aparent usor datorita accesibilitatii.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro