Bucuresti

In Piata Vladimir

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
783

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 24 noiembrie 2009 19:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

"In Piata Vladimir"

Este vorba de doi oameni trecuti de prima tinerete, ajunsi la marginea societatii. Un fost actor, niciodata de mare succes, dar cu multe idealuri zdruncinate si o femeie ceva mai "descurcareata" se intalnesc, in piata, la... cersit (el), vanzand... la taraba (ea).

Ea il recunoaste: este unul dintre colegii de scoala, de care se indragostise candva... Se naste o minunata (posibila) poveste de dragoste. Niciodata implinita. Pentru ca ea este prea legata de concret (o fiica alcoolica, un nepot paralizat); pentru ca el inca mai traieste in imaginar. Se deapana amintiri, se fac confesiuni, se povestesc mici intamplari din prezentul imediat si nu tocmai fericit, se viseaza putin si, ca-n viata, se destrama multe sperante.

O poveste dulce-amara despre rostul omului simplu intr-o lume macinata de interese si ifose. O poveste despre cei multi si mai totdeauna singuri. O poveste despre cei fara nume, adica despre mine, despre tine, despre el, despre... noi, jucata si comic, si trist de catre doi mari actori: Emil Hossu si Luminita Gheorghiu.