Bucuresti

In Tribute, cantam, ne distram, dar si ajutam!

In Tribute, cantam, ne distram, dar si ajutam!

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 4 luni si 3 ore
Apartine de
Tribute Club
Vizualizari
717

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Cantam, ne distram, dar cum ar fi sa ajutam prin asta? Pe 2 aprilie, Horia Brenciu si FreeStay vin la TRIBUTE pentru un concert umanitar! Hai si tu sa ajutam la salvarea unei vieti in cel mai frumos mod posibil: prin muzica! Joi, 2 aprilie, pe Calea Victoriei 118, cantam pentru Bogdan! Biletele vor fi disponibile in seara evenimentului, la pretul de 50 lei, in zona de acces a clubului, incepand cu ora 21:00.

Cum se intampla in fiecare vineri, noi suntem LIVE, scena e LIVE, publicul e LIVE, iar Calea Victoriei devine LIVE dintr-un capat in celalalt. Cum se intampla asta? Publika urca pe scena TRIBUTE. Vineri, 3 aprilie, deschidem usile pentru multa voie buna. Biletele vor fi disponibile in seara evenimentului, la pretul de 30 lei, in zona de acces a clubului, incepand cu ora 22:00.

Pentru o sambata perfecta, o plimbare în Cismigiu, o masa la unul dintre restaurantele bucurestene atat de calde si primitoare si o vizita la Muzeul Colectiilor de Arta de pe Calea Victoriei ar fi un bun inceput. Cum ar suna un plan de seara? Calea Victoriei 118, Club TRIBUTE si FreeStay. O seara in formula aceasta si stim deja ca ne revedem saptamana viitoare din nou. Biletele vor fi disponibile in seara evenimentului, la pretul de 30 lei, in zona de acces a clubului, incepand cu ora 22:00.