Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Îngrijirea mâinilor în sezonul rece. 3 sfaturi practice

Îngrijirea mâinilor în sezonul rece. 3 sfaturi practice

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
385

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pielea ta necesită atenție specială atunci când temperaturile scad, iar vântul se întețește. De aceea, este important să ai mereu cu tine o cremă emolientă pentru mâini, astfel încât acestea să fie protejate de posibile degerături, iritații sau uscăciune generală. Află din articolul nostru cum să îți îngrijești cel mai bine mâinile în sezonul rece.

Sfaturi de îngrijire a mâinilor în sezonul rece


Pe lângă utilizarea unor produse special concepute pentru protejarea și îngrijirea mâinilor în timpul sezonului rece, este important să urmezi și anumiți pași pentru a te asigura de sănătatea lor indiferent de condițiile meteorologice. Cremele pentru mâini de la L’Occitane ating cele mai înalte standarde de calitate în ceea ce privește hidratarea pielii, însă iată ce altceva trebuie să mai ai în vedere:

1. Poartă mănuși


În special dacă pielea ta este în general uscată sau deshidratată, este important să îți protejezi mâinile chiar de la începutul sezonului rece. Cu siguranță poți găsi un model potrivit nevoilor tale, fie că este vorba despre mănuși clasice și elegante de damă sau pentru bărbați, despre mănuși cu touchpad sau mănuși realizate din lână. Dacă nu vrei încă să scoți la înaintare aceste accesorii chic din garderobă, tot este necesar să îți ferești mâinile de temperaturi scăzute sau umiditate. Poți face acest lucru prin a le ține în buzunar, după ce ai aplicat un strat suficient de gros de cremă emolientă înainte de a pleca acasă.

2. Nu te spăla excesiv pe mâini


Dacă elimini uleiurile naturale ale pielii prin spălarea mâinilor în exces, nu faci nimic altceva decât să participi la uscarea acesteia, lucru care o face mai predispusă la iritații, descuamări sau degerături. Atunci când vrei să utilizezi dezinfectantul pentru mâini, alege un produs fără apă, astfel încât acesta să nu fie foarte agresiv cu pielea ta. De asemenea, când te speli pe mâini, asigură-te că temperatura apei nu este nici prea ridicată, nici prea scăzută, pentru a proteja bariera naturală de protecție a pielii. Dacă ai mai multe drumuri de efectuat prin oraș într-o zi, asigură-te că ai reaplicat întotdeauna crema hidratantă pentru mâini după spălare.

3. Masează pielea


Circulația sângelui va fi stimulată atunci când începi să îți masezi ușor mâinile - fie când aplici crema hidratantă, fie când vrei pur și simplu să te încălzești. Dacă simți că acestea au fost deja afectate de temperaturile scăzute, este recomandat să îți masezi delicat degetele, astfel încât temperatura corporală să revină la un nivel optim, iar mâinile tale să nu fie și mai predispuse la degerături sau exfoliere. De aceea utilizarea cremei de protecție este atât de importantă - te ajută să construiești o barieră solidă, astfel încât pielea să nu se usuce la fel de ușor pe timp de iarnă. Ideal este să reaplici crema pentru mâini de minim trei sau patru ori pe zi, pentru a te asigura că nu vei avea de suferit consecințele mai încolo.

O expunere prelungită a mâinilor la temperaturi neprielnice, fără utilizarea unei creme emoliente sau a altor factori de protecție poate conduce către îmbătrânirea prematură a pielii din această zonă. Protejează-te din timp și astfel poți preveni apariția anumitor probleme dermatologice!

Sursa foto: FreePik.com

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/