Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Internship la Elite Art Gallery

Internship la Elite Art Gallery

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Apartine de
Elite Art Gallery
Vizualizari
822

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Programul de Internship oferit de Elite Art Gallery vă propune o colaborare fructuoasă în domeniul artistic. Tinerii entuziaști, creativi și deschiși spre domeniul artistic sunt invitați să descopere mecanismul de lucru și creație în cadrul unei galerii de artă contemporană. Echipa Elite Art Gallery este formată din profesioniști ambițioși și se remarcă prin calitatea expozițiilor, diversitatea evenimentelor și proiectelor cultural-artistice realizate.
Sunt așteptați în cadrul programului de internship studenți ai Universității Naționale de Artă, de la secția de Istorie și Teoria Artei sau Arte Plastice cu abilități de comunicare, lucru în echipă și organizare. Experiența în domeniu nu este obligatorie deoarece programul va contribui temeinic la dezvoltarea abilităților și competențelor profesionale. Tinerii înscriși în program vor căpăta experiență în curatoriat, PR, social media, marketing și organizare evenimente.

Perioada de înscriere este 20 aprilie-3 mai, 2016. Așteptăm CV-ul tău pe adresa de e-mail: eliteartgalerie @ eliteart.org

Despre Elite Art Gallery
ELITE ART GALLERY este un proiect inițiat în 2008 în urma dezvoltării proiectului „Pictori de azi la Balcic”. Prin proiectul galeriei de artă s-a inițiat un program complex de promovare a artiștilor plastici contemporani, care a presupus realizarea unui site de specialitate (www.eliteart-gallery.com), precum și promovarea mai multor artiști în cadrul expozițiilor realizate în spațiul propriu sau în diverse galerii și spații neconvenționale. Obiectivele Elite Art Gallery sunt promovarea artei și a valorilor specifice culturii românești, sprijinirea tinerilor artiști, dar și a eforturilor de recuperare în arta modernă și patrimoniu. Se adresează mediului de afaceri și lumii culturale în același timp și este orientată înspre valorile de excelență și profesionalism.

De ce Internship la Elite Art Gallery?
- Îți dezvolți abilitățile și competențele
- Capeți experiență de lucru în poziții ca: specialist PR, junior social media, marketing assistant, curator, organizator de evenimente.
- Devii implicat în proiecte artistice de anvergură pe plan național și internațional.
- Interacționezi cu artiști contemporani români și cu alți exponenți ai domeniului artistic.
- Oferim la cerere adeverințe de practică și dacă vei face o treabă foarte bună, vei primi și recomandare. Îți vor fi foarte utile atunci când vei candida pentru burse școlare/universitare și atunci când vei dori să te angajezi.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro