Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Invata limba engleza intr-un mod inedit!

Invata limba engleza intr-un mod inedit!

Detalii curs

Pret
150 LEI
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Bucuresti
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
1609

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Curs limba engleza bazat pe metodele de învățare prin teatru. Pentru copii 3-14 ani. Știați că tehnicile de învățare prin teatru sunt cele mai utile pentru a înfrânge temerile vorbitului în public într-o limbă străină? În plus, se dezvoltă vocabularul și fluența limbajului, beneficii de luat în seamă pentru dezvoltarea celor mici.
Club TinArt a dezvoltat un curs interactiv de limba engleză bazat pe metodele de învățare prin teatru, care ajută copiii să vorbească, cu lejeritate, fluent și corect limba engleză.

Se știe că învățarea se realizează cel mai bine prin metode vizuale și auditive, astfel încât se pune accentul pe activități comunicative care duc la acumularea, fixarea de cunoștințe și utilizarea acestora în vorbire, într-un mod natural și plăcut. Cursurile de limba engleză propuse de Club TinArt sunt susținute de Maria Țăran, actor profesionist al Teatrului Ion Creangă, cu experiență demonstrată în educație prin colaborări realizate de-a lungul timpului cu International House Bucharest, European Kids and Teens Academy, Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Palatul Golescu-Grant”etc.

Cursurile de engleză Club TinArt sunt dedicate categoriei de vârstă 3-14 ani se organizează săptămânal, sub formă de abonament lunar, miercuri – ora 18.00 sau sâmbăta – ora 14.00, taxă de participare de 150 lei / lună (4 ședințe), iar înscrierile se fac la adresa inscrieri@tinart.ro sau număr de telefon: 0740.26.11.87.

O mare varietate de cursuri pentru copiii cu vârsta între 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, într-o locație centrală, chiar la ieșirea de metrou Piața Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti). Dintre acestea menționăm: pian, chitară, vioară, canto, micul antreprenor, limbi străine, arte plastice, artă reciclată, teatru, dezvoltare personală, bune maniere, micul programator, șofer de mic, șah, înot, karate, dans, balet etc.

Filtre curs

Tip curs: Cursuri de limba engleza

Anunt Platina Cursuri de gemologie

Prin aceasta meserie nobila si unica ne dorim sa promovam formarea de viitori specialisti in cadrul cursurilor nostre de initiere in gemologie acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale, gemologia fiind stiinta si arta studierii diamantelor.