Bucuresti

Iubitorii de colinde au epuizat o categorie de bilete pentru concertul de la Bucuresti al lui Stefan Hrusca!

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 6 luni si 2 zile
Vizualizari
674

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Iubitorii de colinde au epuizat o categorie de bilete pentru concertul de la Bucuresti al lui Stefan Hrusca!
Cel mai indragit colindator al romanilor - Stefan Hrusca reia anul acesta seria concertelor de Craciun, dupa ce in 2013 a lipsit de pe scenele din Romania. De cum s-a anuntat evenimentul din 15 decembrie de la Sala Palatului din Bucuresti, admiratorii s-au grabit sa-si rezerve un loc in sala: cu aproximativ o luna inainte de eveniment, o categorie de bilete este deja epuizata.


Stefan Hrusca revine in tara in luna decembrie, pentru a le vesti romanilor Craciunul! Acesta va colinda tara in lung si-n lat, pe harta turneului aparand peste 20 de localitati, printre care si capitala. Bucurestenii il primesc de fiecare data cu entuziasm pe Hrusca, acest lucru fiind reflectat si in vanzari: o categorie de bilete (cele mai ieftine - de 60 de lei) este deja epuizata, admiratorilor ramanandu-le la dispozitie patru categorii de bilete, cu preturi cuprinse intre 90 si 175 de lei.
Preturile biletelor pentru concertul din 15 decembrie 2014 de la Sala Paltului din Bucuresti sunt urmatoarele:
- 175 lei (categoria VIP)
- 150 lei (categoria 1)
- 120 lei (categoria 2)
- 90 lei (categoria 3)
- 60 lei (categoria 4)SOLD OUT

In afara de Bucuresti, turneul lui Stefan Hrusca va trece prin urmatoarele orase: Campulung Muscel, Pitesti, Buzau, Ploiesti, Slobozia, Constanta, Braila, Galati, Focsani, Bacau, Botosani, Suceava, Brasov, Alba Iulia, Cugir, Cluj Napoca, Arad, Timisoara, Roman, Iasi, Vaslui.

Atat biletele pentru concertul din Bucuresti cat si pentru cele din tara se gasesc in toata reteaua BILETOO, in Bucuresti la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. De asemenea, biletele se mai pot achizitiona si de la casele de bilete ale salilor in care sunt programate concertele.

~~Concertul „HRUSCA - Colinde Traditionale De Craciun” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 15 Decembrie 2014 si este organizat de Project Events.~~