Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Iubitul meu Leonard

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
838

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 13 iunie 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

"Iubitul meu... Leonard"

Calatoria porneste de la maturitate si deruleaza inapoi firul destinului, pana in momentul nasterii copilului Leonard. Iubirile, cautarile, drumurile si framantarile lui Cohen sunt reconstituite prin scrierile si muzica sa, intr-o succesiune invers cronologica.

Opera lui Leonard Cohen surprinde cu interminabila cautare a sufletului prin mijloace contradictorii, care amesteca subtilul cu tandretea, dulcele cu amarul, fericirea cu tristetea. De asemenea, Leonard este un luptator, neinfricat, pe alocuri acuzator, un combatant politic care este dispus sa protejeze lumea intreaga de rau.

Un periplu prin labirintul trairilor intense si contradictorii, „Iubitul meu... Leonard" este un spectacol care bucura si indeamna la introspectie, care ne face mai puternici, dar si mai sensibili, mai deschisi si mai atenti la lumea din jur si dinauntru.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro