Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Jack und die Bohnenranke

Jack und die Bohnenranke (Jack și vrejul de fasole)

Detalii eveniment

Telefon
0749053024
Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
835

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 23 noiembrie 201416:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Credeți că știți cum e povestea? Vă înșelați, abia acum veți afla adevărul care stă în spatele ”legendei”, iar acesta este: Jack este unul care pierde vara sau cum se spune în termeni științifici: un pierde-vară. Nici măcar să învețe limba germană nu se urnește!

Acest lucru îi va aduce probleme serioase: Wilibrant Buhmann, de profesie funcționar public în sectorul Sub pământean are misiunea de a-l învăța minte pe Jack. După cum știm cu toții, Willibrant Buhmann își ia misiunea foarte în serios! Oare cine îl va putea ajuta pe sărmanul Jack? Desigur numai copiii! Dar oare vor reuși ei asta? Reușita copiilor se află numai și numai pe umerii profesorului Heinzrudiger Krempelhuber!

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: teatru

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/