Bucuresti

Jinescu George - doctor

Jinescu George - doctor

Detalii doctor

Adresa
Bucuresti
Categorie
Doctori
Modificat
acum 1 saptamana si 3 zile
Apartine de
Spitalul de Urgenta Floreasca
Vizualizari
1551

Voteaza & Distribuie

Prezentare doctor

Jinescu George - doctor din Bucuresti - Chirurgie generala

Dr. George Jinescu este Doctor în Stiinţe Medicale, Medic Primar în Chirugie Generala si Chirurgie Laparoscopica la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti şi Asistent Universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila la catedra de Chirurgie Generala.

Cu o experienta de peste 17 ani in Chirurgie Generala acumulata in cadrul Clinicii de Chirurgie a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti, cu o activitate personala ce insumeaza peste 400 interventii chirurgicale pe an, dintre care unele cu un grad deosebit de dificultate, dr. George Jinescu opereaza in Clinica Zetta toata gama de interventii chirurgicale pentru patologia parietala si venoasa.

Tehnicile chirurgicale din chirurgia parietala (hernii, eventratii, diastazis – operate clasic sau laparoscopic) precum si cele din patologia venoasa (varice hidrostatice operate clasic sau endovenos – laser, spuma; cura varicelor reticulare prin scleroterapie) deprinse in Clinica de Chirurgie a Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti si perfectionate prin stagii de pregatire in clinici de specialitate din Franta si Germania il recomanda pe dr. George Jinescu in rezolvarea profesionista si moderna a defectelor parietale precum si a varicelor inestetice de la nivelul membrelor inferioare.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Spitalul Euroclinic - Regina Maria0219208
Clinica Zetta0310051142
Spitalul de Urgenta Floreasca0215992300, 0215992308
Spitalului Sanador0219699