Bucuresti

Joaca de-a primavara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
661

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 21 martie 201511:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Joaca de-a primăvara - atelier de creativitate și joacă senzorială pentru copii de 2-3 ani

În Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare și formă prinde viatăƒ. Materialele încep să vorbească, să se miște. Astfel tot ce avem nevoie sunt niște mânute cu și poftムde joacムși imaginație cât cuprinde

Sâmbăta aceasta ne ""vom scălda cu primăvara"", iar debutul îl facem în lada senzorială unde am pregătit un belșug de orez colorat în verde, în care copiii își vor afunda mânuțele în căutarea insectelor care prind viață primăvara!

Apoi, vom experimenta pictura amprenta...ne vom colora degetele în culoare, le aplicăm pe hârtie și apoi finisăm cu pensula adăugând, antene, piciorușe, puncte etc. La sfârșit vom avea o grădină plină buburuze roșii!!
Și nu plecăm acasă, până nu mai cântăm măcar o dată cântecelul cu ""vine, vine primăvara..". Avem toate motivele să petrecem o dimineață veselă împreună, copii și părinți laolata.

Atelierul se adresează copiilor de 2-3 ani și urmărește dezvoltarea de abilități practice, creative și sociale. Părinți sunt invitați să participe, să se conecteze timp de 1 oră , la copilul lor prin joacă și voie bune.
Detalii organizatorice
Durată atelier: 55-60 minute
Locuri disponibile: 9
Taxa participare: 50 lei/copil.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: ateliere