Bucuresti

Job-uri in 2022 care promit venituri substantiale

Job-uri in 2022 care promit venituri substantiale

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 1 saptamana si 1 zi
Vizualizari
78

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In 2022 se anunta in continuare vremuri tot mai prielnice pentru activitati online. Nu este de mirare, de vreme ce digitalizarea este tot mai extinsa, globalizarea pe masura. Poate ca nu ne dam seama, insa ne afecteaza pe fiecare dintre noi: investitori straini cauta teren bun pentru dezvoltare in Romania, dar si firmele de aici au acces la piata externa. Contextul modern aduce noi oportunitati. Daca este sa ne gandim pe termen lung la job-urile actuale si la cele de viitor, nu avem cum sa omitem pe cele din mediul online. Iata ce tipuri de job-uri sunt promitatoare in acest an:

  • Videochatul

Nu ar fi neaparat o surpriza, caci acest domeniu se pare ca este infloritor. S-a mentinut foarte bine si in ciuda crizelor economice de-a lungul anilor. Cerintele de angajare in videochat nu sunt exagerate, candidatele trebuie sa fie majore si sa stie sa faca placute. Venituri se obtin usor, sumele vehiculate drept salarii primite de catre modelele din videochat sunt uriase. Asta pentru ca se adreseaza celor de peste hotare. Negresit, in 2022 acest domeniu se va mentine in topul job-urilor bine platite. Suntem intr-un top fruntas pe plan mondial la numarul de studiouri de acest gen existente.

  • Call center

Companiile au nevoie de personal pentru consultanta. Au crescut cererile din mediul online, insa in egala masura creste si nevoia de consiliere. Sa ne gandim chiar si la cei care vand articole vestimentare. Online este simplu si rapid, insa trebuie sa existe posibilitatea ca un client sa aiba cui sa se adreseze in cazul unor situatii sau neclaritati. Cert este ca numarul celor care vor lucra back office creste.

  • E-shop

Ramanem in sfera online si ca tot aminteam despre magazine, comertul este deja de ceva vreme cu o dinamica aparte online. E-commerce fac nu doar marile firme, ci toti cei care au inteles ca este nevoie de adaptare. Online este mai avantajos, nu doar sa vinzi, ci si sa te promovezi. E-shop-urile sunt la mare cautare, in detrimentul celor fizice. Iar de personal care sa gestioneze comenzile si sa le pregateasca pentru expediere, va fi nevoie poate mai mult ca oricand. Aici trebuie amintit si faptul ca pandemia indreapta atentia catre online pentru achizitia bunurilor diverse, indiferent care sunt acestea.

Desigur, asta nu inseamna ca unele joburi dispar sau ca nu mai sunt cautate. In stransa legatura cu acest context pandemic cu siguranta sunt sectoare de activitate ce au cunoscut cresteri si deci se extind. Incontestabil, unul din aceste domenii se refera la curierat. Chiar si cand situatia a fost una alarmanta, curierii continuau sa lucreze, fiind mai aglomerati ca niciodata. Chiar si firmele mai mici au ajuns sa aiba tot mai multe puncte de lucru, iar logistica aici include tot felul de job-uri: dispecer, livrator, coordonator, sofer etc.

Asadar, ne asteapta un an cu provocari si ceva schimbari. Spre ce ne indreptam atentia? Spre acele domenii promitatoare. Fie ca este vorba de statut de angajat sau prospectati piata in privinta unui business, analizati domeniile mentionate.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306