Bucuresti

Jocurile de casino pe care nu le joci dar ar trebui să o faci!

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 luni si 4 zile
Vizualizari
256

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cazinoul este singurul loc despre care poți spune că este locul tuturor posibilităților. Iar asta se datorează faptului că ofertele de jocuri sunt pline ochi de tot felul de produse și jocuri. Indiferent de plăcerile și gusturile fiecăruia, este practic imposibil să nu găsești ceva care să nu îți placă atât de mult încât să nu te țină prins câteva ore, să te umple de bani sau să te trimită acasă relaxat.

În toate aceste colecții de jocuri și oferte se află și unele jocuri despre care nu auzi prea multe lucruri deoarece nu sunt extrem de populare printre jucători sau nu au avut o reputație bună de la bun început. Iată care sunt jocurile pe care nu le joci, dar probabil ar trebui să o faci.

Ultimate Texas Holdem


Ultimate Texas Holdem ar putea fi unul dintre cele mai importante jocuri care te platesc in bani reali 2023, iar tu nici măcar nu te-ai gândit la asta. Jocul este inspirat din jocul clasic de Texas Holdem și este practic o variantă simplificată a jocului original. Dar de ce ar trebui să te joci Ultimate Texas Holdem când te poți juca direct varianta populară? Păi răspunsul vine chiar la fix și ne oferă și argumentul pe baza căruia acest joc a prins la public și a reușit să convingă mai mulți oameni să se alăture comunității.

Ultimate Texas Holdem este desprins din jocul de Texas Holdem clasic, dar este și foarte diferit în același timp. Acest lucru se datorează diferenței principale dintre cele două jocuri. Ultimate Texas Holdem nu se joacă la o masă plină de jucători. Dacă vei începe o sesiune la acest joc, va trebui să concurezi direct împotriva casei, a dealerului sau a algoritmului jocului. Ceea ce trebuie să faci la acest joc este să plasezi un pariu ante și unul blind, iar apoi poți face un doar un singur raise.

Jucătorul nu are voie să se uite la cărți înainte ca toate cărțile să fie împărțite. După ce ai văzut ce cărți ai primit, poți trece la pasul următor și să faci raise sau nu. Indiferent de ce decizie vei lua, dealerul va continua cu flopul, urmate de turn și river. După ce toate cărțile au fost arătate, mai poți încă să te retragi sau să faci un raise. Rundele se termină destul de repede comparativ cu jocul clasic de Texas Holdem.

Spanish 21

Spanish 21 te duce direct cu gândul la jocul de Blackjack. Numărul 21 este probabil destul de sugestiv. Instinctul nu te înșeală, iar Spanish 21 este un joc destul de asemănător cu cel de Blackjack. Probabil unul dintre motivele pentru care Spanish 21 nu este atât de popular este din cauză popularității uriașe pe care o are jocul de Blackjack. Cu toate acestea, Spanish 21 este un joc diferit, iar diferențele dintre cele două dovedesc acest lucru. De exemplu, din start, jocul de Spanish 21 nu are absolut niciun 10. Toate cărțile de 10 sunt scoase din pachet la acest joc.

Diferențele dintre cele două jocuri le fac în cele din urmă să se comporte ca două jocuri complet diferite. În Spanish 21, dacă jucătorul a primit un total de 21 de puncte, acesta este declarat câștigător indiferent de cărțile pe care la are dealerul sau de totalul de puncte pe care acesta le are în mână. Ceea ce este special la jocul de Spanish 21 este modul în care acest joc de plătește. Cu cât faci 21 mai repede, cu atât vei primi mai mulți bani. Dacă vei realiza 21 din 5 cărți, plata este de 3 la 2. Dacă vrei face 21 din 6 cărți, plata este de 2 la 1. 21 din 7 cărți este de 3 la 1.

Baccarat

Încă un joc ce se aseamănă destul de mult cu cel de Blackjack, dar de data aceasta avem și mai puține asemănări. Singura asemănare solidă pe care o putem identifica este cea legată de comparația de cărți pe care jucătorul și dealerul o fac la sfârșitul rundei. Înafară de asta, nu există foarte multe asemănări notabile pe care am putea să le identificăm. Baccarat este un joc de noroc pentru care nu va trebui să pregătești niciun fel de strategie.

Spre deosebire de jocul de Blackjack, atunci când te joci Baccarat este important să te distrezi și să fii conștient că numai norocul poate aduce mulți bani. După ce dealerul împarte cărțile, cel care are mâna mai bună câștigă. Doar că tu poți plasa pariuri atât pe mâna ta cât și pe mâna dealerului.

Three Card Poker

Three Card Poker este aproape identic cu jocul de Ultimate Texas Holdem. La fel ca și în cazul precedentului, jocul se dă versus dealer, doar că fiecare dintre voi primește 3 cărți în loc de 2. Distracția este totuși mai mare deoarece numărul de cărți din mână fiind mai mare, vei reușit să faci mai multe combinații de cărți mai ușor. Jocul este plin de chinte, fulluri și culori. Three Card Poker este o lupta continuă pentru cel care face mâna mai bună.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306