Bucuresti

Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany si Ewan McGregor aduc in cinematografe Mortdecai

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 luni si 6 ore
Vizualizari
673

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany și Ewan McGregor aduc în cinematografe Mortdecai

Trecut pe lista ticăloşilor cu şarm invincibil şi a aventurierilor şireţi, Johnny Depp îl întruchipează pe Charlie Mortdecai, un aristocrat britanic aflat permanent în jenă financiară, care e protagonistul noii comedii de acţiune, Mortdecai, din 23 ianuarie în cinematografele din România.

Charlie Mortdecai este un „connoisseur” în ceea ce priveşte mâncarea bună, libaţiile, femeile frumoase şi majoritatea tentaţiilor la care cedează cu graţie bogătaşii. Cea mai mare slăbiciune a lui Charlie este iubita sa soţie Johanna (Gwyneth Paltrow), pentru care ar face orice… în afară de raderea mustăţii. Oriunde merge, Charlie Mortdecai este însoţit de servitorul şi mâna lui dreaptă, Jock Strapp (Paul Bettany), un tip mare, optimist, care-şi dedică viaţa pentru a-şi apăra stăpânul.

Temerile lui Charlie sporesc atunci când este contactat de Alistair Martland (Ewan McGregor), un prieten din anii de colegiu care se simte încă atras de Johanna. Ofiţer de rang înalt în British Security Service, Martland este totodată un visător, care adoră poezia şi care-şi pierde figura serioasă de detectiv, ori de câte ori este prezentă Johanna. Aflându-se pe urmele capodoperei lui Goya, el vine la Charlie să-i ceară ajutorul.

Bazat pe charismaticul anti-erou din cunoscuta trilogie a lui Kyril Bonfiglioli (Don’t Point That Thing at Me, Something Nasty in the Woodshed şi After You with the Pistol), Charlie Mortdecai este un „bon vivant” de profesie şi ocazional dealer de artă, care se află tot timpul în pană de bani. Dark, satirice şi cu preponderenţă britanice ca stil şi ton, romanele care-l prezintă pe Charlie şi pe servitorul său, Jock Strapp, sunt adesea comparate cu creaţiile nesăbuite ale lui P.G. Wodehouse din poveştile cu Jeeves şi Wooster.

Din 23 ianuarie, Johnny Depp îşi croieşte drumul cu farmec și şmecherie pentru a ieşi din posturi compromiţătoare sau hilare, sau pentru a se bate cu o pleiadă de răufăcători internaţionali, în timp ce aleargă după o capodoperă de Goya, care poate fi cheia către o avere de milioane, ascunsă de nazişti. În cinematografele din toată țara, distribuit de InterComFilm Distribution.