Bucuresti

„Jumanji: Aventura în junglă” - lider absolut de box-office în vacanța de sărbători

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
502

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În vacanța de iarnă, românii au preferat „Jumanji: Aventura în junglă” - un film de aventură pentru întreaga familie. Acesta nu doar că a atras 94.477 spectatori și încasări de 2.131.370 lei în weekend-ul de lansare (29-31 decembrie 2017), dar s-a menținut pe primul loc și între 5-7 ianuarie a.c., cu 87.048 spectatori și încasări de 2.000.229 lei, ceea ce-l face lider detașat în box-office-ul național pentru al doilea week-end consecutiv. Totodată, același distribuitor, InterComFilm Distribution, ocupă și locul secund în clasament, cu thrillerul “Insidious The Last Key”, care a cumulat 38.748 de spectatori și încasări de 727.671 lei.

O comedie de acțiune 3D, cu efecte speciale din plin, “Jumanji: Welcome to the Jungle” /“Jumanji: Aventura în junglă” duce la un nou nivel povestea din primul film “Jumanji” (1995), care a încântatgenerații de cinefili din întreaga lume.

Aflați la “detenție”, patru adolescenți foarte diferiți, colegi de liceu, primesc sarcina de a face curățenieîntr-un depozit plin de vechituri al liceului. Așadescoperă, pe o veche consolă video, un joc necunoscut, “Jumanji”, și decid să-lîncerce. Nici prin gând nu le trece însă ce urmează să se întâmple!Odatăce-și aleg personajele din joc, sunt absorbiți în lumea Jumanji și se transformăîn acele personaje: Spencer cel emotiv, sensibil și alergic la orice devine Dr. Smolder Bravestone, neînfricat arheolog și explorator (interpretat de Dwayne “The Rock” Johnson); Bethany, vedeta școlii, obsedată de propria imagine, se transformă în doctorul Shelly Oberon, expert în cartografie, arheologie și paleontologie - un bărbat rotofei, între două varste (Jack Black), atleticul Fridge intră în pielea lui Franklin “Moose” Finbar – expert în zoologie și armament, dar de talia lui Kevin Hart, iar Martha cea intelectuală și brutal de sinceră, o prezență camștearsă, devineluptătoarea de arte marțiale Ruby Roundhouse (Karen Gillan).

Jocul conferă fiecăruia dintre cei patru protagoniști atâtabilitățispeciale, cât și slăbiciuni, așacă, pentru a-și duce cu bine misiunea la capăt, eroii trebuie să-și folosească atuurile cu băgare de seamă pentru a depăși pericolele întâmpinate, mai ales că au doar trei vieți, inamicii îi urmăresc îndeaproape, iar „colegii” de aventură se mai țin și de farse. Pentru a scăpa cu viață, sunt nevoiți să se autodepășească și să se ajute reciproc. Altfel, riscă să rămână blocați pentru totdeauna în lumea Jumanji! Cum se descurcăvedețila cinema, în “Jumanji: Aventura în junglă”. În alte roluri îi vețirecunoaște pe Nick Jonas (alias Alex, un băiat captiv de 20 de ani în lumea jocului Jumanji) și Bobby Cannavale, care-l interpretează pe maleficul Van Pelt, liderul unei temute găști de bandiți.

Producție Matt Tolmach / Seven Bucks, prezentată de Columbia Pictures și distribuită de InterComFilm Distribution, noul “Jumanji: Welcome to the Jungle” / “Jumanji: Aventura în junglă” are o durată de 119 minute și este recomandat pentru audiență generală. Regia îi aparține lui Jake Kasdan, iar scenariul este realizat de Chris Mckenna & Erik Sommers și Scott Rosenberg & Jeff Pinkner, după o poveste de Chris Mckenna, inspirată, la rândul ei, de cartea Jumanji a lui Chris Van Allsburg.