Bucuresti

Kit Incalzire Scaune Auto cu Fibra de Carbon

Kit Incalzire Scaune Auto cu Fibra de Carbon cu buton rotund

Detalii anunt

Telefon
0721983413
Pret
220 LEI
Categorie
Anunturi piese / accesorii auto
Modificat
acum 5 ani si 3 saptamani
Vizualizari
2253

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Kiturile de incalzire din carbon permit transformarea usoara a scaunelor normale in scaune cu incalzire. Grosimea redusa a elementelor de incalzire permite o instalare nedetectabila iar constructia din carbon va usura instalarea acestora pe orice scaune, fibra de carbon fiind folosita la scara larga de constructorii de masini premium de pe piata (Audi, Mercedes, BMW, etc) si este cel mai performant tip de incalzire de la acest moment.
Incalzirile din carbon sunt net superioare tuturor celorlalte tipuri de incalziri datorita mai multor caracteristici: putere de incalzire, viteza de incalzire, flexbilitate si rezistenta mecanica, fiabilitate, posibilitatea perforarii, taierii elementelor.

Incalzirile din carbon vin complet echipate pt doua scaune si contin: cate doua elemente de incalzire pt fiecare scaun, cablajele necesare, cate un buton de incalzire pt fiecare scaun. Kiturile de incalzire au buton cu rotund cu pozitii: HI - OFF- LOW

Incalzirile sunt dotate pe langa releu de control cu un contact de tip bimetal ce intrerupe alimentarea in conditiile in care se creste peste temperatura de siguranta. De asemenea textilul pernelor este ignifug. Siguranta incalzirilor este indentica cu cea a celor OEM.

Incalzirile de carbon au o putere de circa 50- 60 W per scaun fata de cei 32- 38W prezenti la celelalte tipuri de incalziri. Aceasta putere si natura materialului permite o incalzire ultra rapida de circa 1- 2 minute maxim.

Elemente de inalzire au dimensiunea de 46X23 cm. Fiecare kit contine 4 elemente si cablajele necesare, butoanele si manual de instalare in limba romana cu imagini pentru o instalare usoara.

Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie.

Se poate trimite in tara cu Fan Courier sau Posta Romana.
Pentru Bucuresti se face livrarea personal in zona Drumul Taberei sau Parc IOR.