Bucuresti

La e-izolatii.ro gasesti termosistem vata bazaltica REDArt 10 cm

La e-izolatii.ro gasesti termosistem vata bazaltica REDArt 10 cm

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 saptamani si 3 zile
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
553

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vata bazltica este un material de nadejde atunci cand dorim sa izolam corespunzator locuinta, mai ales in cazul caselor vechi care doresc sa imbunatateasca randamentul de energie. Magazinul e-izolatii.ro ofera o gama vasta de solutii si produse pentru izolatii, iar termosistem vata bazaltica REDArt 10 cm este unul din produsele cele mai bune.

Utilizarea izolatiei bazaltice pentru izolarea exterioara a casei este o modalitate simpla si eficienta de a spori eficienta acesteia. In plus fata de izolatia termica, utilizarea acestui material va creste izolarea fonica a cladirii. Printre alte caracteristici tehnice avem rezistenta la foc, respectarea mediului si durabilitatea izolatiei. Izolatie realizata din cele mai fine fibre de origine minerala, numita vata minerala. In functie de compozitie, exista mai multe soiuri. Izolatia din vata de piatra are cele mai bune calitati ale izolatiei termice si acustice, precum si respectul pentru mediu si siguranta la incendiu.

Vata bazaltica este o varietate de izolatii din vata minerala. Proprietatile sale tehnice sunt semnificativ superioare celor ale principalelor tipuri. Izolatia bazaltica consta din fibre care sunt fuzionate si alungite in filamente. Amestecand haotic, formeaza un material aerisit, dar durabil si cald. Intre fibre se acumuleaza un numar mare de bule de aer, care ofera un efect de izolare termica si demonstreaza, de asemenea, capacitatea de a reflecta si a absorbi sunetul. Denumirea incalzitorului se datoreaza faptului ca fibrele materialului sunt obtinute prin procesarea rocilor. Lana de roca mai este numita „bazalt” si „mineral”.

Soiurile de izolatie bazaltica pot fi determinate de densitatea lor si de diametrul fibrelor utilizate. Pe baza densitatii, se izoleaza bumbacul moale, semirigid si dur. Grosimea vatei de fibre este intre 1 µm (microfina) si 500 µm (fibre grosiere). Forma de eliberare a materialului - placile frontale, produse in versiuni bidimensionale: 0,5 cu 1,0 m si 0,6 cu 1,2 m. Grosimea este de 5 pana la 15 cm. Placile cu grosimea de 10 cm sunt considerate cele mai populare pentru exterior izolarea unei case de tara. Analogul laminat este mai putin comun: este mai putin dens si in acelasi timp susceptibil la deformare.

Stramosul firelor moderne de otel izolante gasite in Hawaii langa vulcan dupa ce a erupt. Locuitorii au descoperit ca aceste fibre usoare, atunci cand sunt impreuna, imbunatatesc eficienta termica a locuintelor, nu se tem de apa si nu sunt rupte. Din punct de vedere tehnic, prima vata bazaltica a putut fi obtinuta in 1897 in Statele Unite. Cu toate acestea, la acea vreme se facea in ateliere in aer liber. Acesta este motivul pentru care cele mai mici particule de materii prime bazaltice au patruns in caile respiratorii ale lucratorilor. Cu greu a devenit un esec la producerea materialului.

Dupa un timp, a existat o modalitate de a organiza procesul de productie diferit si de a proteja angajatii. Astazi, vata bazaltica este fabricata din roci incalzite in cuptoare pana la 1500 ° C. Apoi firele sunt extrase din materia prima topita. Apoi se formeaza fibre care sunt impregnate cu compusi speciali pentru a imbunatati proprietatile tehnice ale izolatiei si sunt asezate haotic.

Izolatia din lana de roca - proprietati pozitive

Durabilitate
- Durata lunga de viata (pana la 50 de ani, in functie de producator) va permite sa uitati de necesitatea incalzirii fatadei mult timp. Daca se respecta regulile de instalare, perioada de functionare poate fi prelungita de la 10 la 15 ani.

Eficienta termica
- Structura poroasa a materialului asigura o inalta performanta de izolare. Utilizarea acestuia face posibila mentinerea unui microclimat favorabil in casa: cald in timpul sezonului rece, prospetime placuta in timpul caldurii de vara. Materialul are o conductivitate termica scazuta, care este intre 0,032 si 0,048 W pe kelvin metru. Spuma de polistiren, pluta, spuma de cauciuc au o valoare similara a conductivitatii termice. Zece centimetri de izolatie bazaltica cu o densitate de 100 kg / m 3 capabila sa inlocuiasca un perete de caramida grosime de 117–160 cm (in functie de tipul de caramida utilizata) sau un copac a carui grosime este de aproape 26 cm.

Performanta ridicata de izolare fonica
- In plus fata de eficienta termica ridicata, materialul are caracteristici mai bune de izolare fonica. Acest lucru se datoreaza si caracteristicilor compozitiei si structurii materialului.

Rezistent la foc
- Materialul este considerat neinflamabil, deoarece este rezistent la temperaturi de pana la 800-1000 ° C.

Permeabilitatea la vapori - Permeabilitatea la vapori a materialului asigura evacuarea condensului. Acest lucru asigura siguranta proprietatilor tehnice ale izolatiei, absenta umiditatii ridicate in camera, protectie impotriva mucegaiului, atat in interiorul cladirii, cat si pe suprafata fatadei. Permeabilitatea este de 0,3 mg / (mhPa).

Inertie chimica, biostabilitate
- Vata de stanca se caracterizeaza prin pasivitate chimica. Cand il aplicati produselor metalice, puteti fi siguri ca nu vor fi expuse la rugina si ca mucegaiul si ciuperca nu vor aparea la suprafata. In plus, fibrele de piatra sunt prea puternice pentru rozatoare.

Usurinta in utilizare - Mai multe optiuni pentru dimensiunile foilor, precum si posibilitatea taierii materialului simplifica foarte mult instalarea acestuia.

Rezistenta la umiditate - Datorita acestei proprietati, picaturile de umiditate nu se aseaza in interiorul materialului, ci trec prin el, in plus, bumbacul are o impregnare speciala hidrofoba care respinge literalmente umezeala. Absorbtia de umiditate a materialului este de cel putin 2%, ceea ce il face o izolatie optima nu numai pentru fatada casei, ci si pentru peretii saunei, cazii si a altor obiecte caracterizate printr-o umiditate ridicata. Spre deosebire de vata de sticla, fibrele de bazalt nu ustura si nu au capacitatea de a patrunde in piele.

E-izolatii.ro este un furnizor indicat pentru toti cei care doresc materiale pentru izolatii de inalta calitate la un pret corect.