Bucuresti

La LIBREX găsești cea mai apreciată carte a lui Colleen Hoover: Totul se termină cu noi

La LIBREX găsești cea mai apreciată carte a lui Colleen Hoover: Totul se termină cu noi

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
Digital Metrics
Vizualizari
407

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

La LIBREX găsești cele mai apreciate cărți ale îndrăgitei scriitoare Colleen Hoover, printre care și Totul se termină cu noi, considerată a fi cea mai bună carte a acesteia. Dacă adori cărțile de dragoste care te țin în suspans, adaptate vremurilor noastre, suntem siguri că o să îți placă și acest volum. Înainte de a-ți prezenta pe scurt cartea, vrem să îți vorbim și despre Colleen Hoover și să îți spunem ce alte cărți ale autoarei mai poți găsi pe site-ul LIBREX.

Colleen Hoover, una dintre cele mai îndrăgite autoare contemporane, cu milioane de exemplare vândute din cărțile sale, este cunoscută pentru felul în care portretizează personajele și pentru răsturnările de situație ce nu te lasă să te plictisești. Colleen Hoover s-a născut pe 11 decembrie 1979 în Texas, S.U.A, sub numele Margaret Colleen Fennell. În prima parte a carierei sale, înainte de a deveni scriitoare, a lucrat ca profesoară.

Anul 2011 este momentul în care Colleen Hoover începe să scrie primul său roman, Slam. Nu avea intenția de a-l publica, însă își ia inima în dinți după ce un blogger de carte îi laudă povestea. De aici și până la succes nu au mai fost decât câțiva pași și câteva zeci de mii de volume vândute într-un timp foarte scurt.

În peste 10 ani de cariera ca scriitoare, cărțile lui Collen Hoover s-au vândut în milioane de exemplare și au fost traduse în zeci de limbi. Fanii autoarei apreciază modul în care sunt însuflețite personajele și felul în care sunt descrise întâmplările. Cu toate că sunt cărți de dragoste, nu sunt deloc statice. Nu poți anticipa ceea ce se va întâmpla, iar evoluția personajelor și finalurile te vor surprinde. Fanii autoarei așteaptă fiecare nouă carte cu sufletul la gură. Deși era foarte cunoscută, Colleen Hoover a atins adevăratul succes după publicarea cărții Ugly Love, o adevărată carte fenomen, iar mai apoi Verity a urmat în topul cititorilor din întreaga lume.

Totuși, cartea considerată a fi cea mai apreciată este Totul se termina cu noi. În acest volum se abordează sacrificiul din iubire și felul în care noi orizonturi pot fi explorate pentru a fi alături de persoana iubită și de a te regăsi pe tine însuți.

Lily Bloom, protagonistă cărții a avut o viață destul de grea, lucrând foarte mult pentru a-și atinge obiectivele personale și profesionale. După absolvirea liceului, s-a mutat la Boston și a înființat o mică afacere. Avea o viață liniștită până când îl întâlnește pe cel care pare a-i fi sortit: Ryle Kincaid, un neurochirurg care nu este atras de relații serioase. Deși este o atracție nemaiîntâlnită între cei doi, Ryle încearcă să nu se atașeze prea tare. Cu timpul, își dă seama că Lily pare a fi partenera ideală, dar tot nu își dorește să se implice. Contrariată, protagonista cărții dorește să afle care este adevăratul motiv pentru care Ryle nu vrea să iubească.

În vreme ce Lily încearcă să afle mai multe despre Ryle, în viața ei revine prima iubire, Atlas, care pare să clatine legătura destul de fragilă dintre protagoniștii cărții. Ce se va întâmpla între Lily și Ryle? Vor rămâne împreună sau prima iubire va învinge tot? Află ce se întâmplă cu protagoniștii, cumpărând cartea de la LIBREX!