Bucuresti

La Cine Grand ai ce film vrei la 15 lei!

Detalii promotie

Categorie
Promotii
Modificat
acum 6 ani si 1 saptamana
Apartine de
Cine Globe
Vizualizari
1155

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

La Cine Grand ai ce film vrei la 15 lei!

București, 3 august: Vara aceasta, 15 este numărul norocos la Cine Grand! Super promoția „La Cine Grand ai ce film vrei la 15 lei” le oferă iubitorilor de filme posibilitatea de a urmări la un preț special cele mai noi filme în atmosfera unică și incitantă a multiplexului.

Ultima lună de vară și, de altfel, cea mai fierbinte, vine cu prețuri cu adevărat răcoritoare la Cine Grand! Începând cu data de 3 august, la Cine Grand ai orice film vrei la 15 lei! Multiplexul din Titan lansează, astfel, una dintre cele mai atractive promoții, care se desfășoară de luni până joi și care se adresează tuturor clienților și posesorilor de carduri de fidelitate Cine Grand.

În prima zi din săptămână, clienții au undă verde la filme la Cine Grand! În fiecare luni, cei care vor alege să vizioneze filme la Cine Grand vor plăti doar 15 lei pentru un bilet la film, indiferent de numele și tipul producției. Ziua de marți este dedicată posesorilor cardurilor de fidelitate. Membrii clubului Cine Grand vor plăti, de asemenea, doar 15 lei pentru a-și urmări actorii preferați în cele mai tari blockbustere! Nu în ultimul rând, în zilele de miercuri și joi, toți clienții care aleg să vină la Cine Grand până la ora 18.00, vor plăti aceeași sumă de 15 lei pentru un bilet la orice film din programul Cine Grand.

Așadar, începând cu luna august la Cine Grand, ai orice film vrei la doar 15 lei! Mai multe detalii găsiți pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/CineGrandRO!