Bucuresti

Lansarea cartii "Cu bicicleta prin Corsica" de Alin Bonta

Detalii lansare de carte

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
539

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 8 iunie 201719:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Joi, 8 iunie, de la ora 19.30 va avea loc lansarea cărţii "Cu bicicleta prin Corsica" de Alin Bonța, apărută la Editura Karina.
Ca o continuare a primei cărţi a seriei, "Cu bicicleta prin Pirinei", volumul prezintă de data aceasta minunata şi misterioasa insulă Corsica, văzută din șaua bicicletei. Un fermecător jurnal de călătorie, bogat ilustrat şi completat de un DVD cu filmele excursiei, vă va arunca într-un vârtej de peripeţii, poveşti, fotografii, sfaturi şi chiar filozofii ieftine de ciclist obosit după care, fără să vă daţi seama, este posibil să sfârşiţi în port la Livorno, cu bicicleta în traistă.
Evenimentul va avea loc în prezenţa personajelor cărţii, unul dintre ei fiind chiar autorul, ocazie cu care îi veți cunoaşte şi veți putea povesti cu ei despre ciclism. Vor fi vizionări de filme, slide-show-uri cu fotografii din Corsica. Cartea nu este distribuită prin rețelele de librării, poate fi achiziţionată doar la lansări şi la unele concursuri de ciclism. De asemenea, la eveniment veți putea achiziţiona pachetul promoţional cu ambele volume ale seriei.
Lansarea va avea loc la Sun Plaza, etajul 1, în spațiul foodcourt, lângă cinematograf.
Nu rataţi ocazia unei călătorii, chiar şi numai virtuale, prin Corsica!

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta