Bucuresti

Lansarea Trusei de Bunastare a Familiei

Lansarea Trusei de Bunastare a Familiei

Detalii eveniment

Telefon
0725217688
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Apartine de
Connect Hub
Vizualizari
728

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 30 iulie 201518:00-20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Lansarea Trusei de Bunastare a Familiei, primul instrument romanesc de educatie parentala, creat de psiholog Mirela Horumba.

Evenimentul are loc in data de 30.07.2015, in intervalul 18:00 – 20:00, la Connect Hub - Bd. Dacia, nr. 99, et. 4

Trusa de Bunastare a Familiei este un instrument care ii ajuta pe parinti sa le creeze copiilor deprinderi pozitive. De asemenea, menirea trusei este de a imbunatati comunicarea si relatiile armonioase in familie.
Trusa a fost creata de Mirela Horumba, psiholog, consilier autonom, psihoterapeut, absolventa a masteratului de psihodiagnostic, psihoterapie experiential-unificatoare si dezvoltare personala.

Trusa de Bunastare a Familiei este un instrument practic care te poate ajuta sa construiesti armonia in familie. Rolul folosirii elementelor din trusa este acela de a te sprijini sa constientizezi ce gresesti in relatia cu copilul tau si de a te ghida catre educarea pozitiva. Vei gasi in trusa modalitati concrete prin care, atat tu cat si copilul tau, va veti putea exprima emotiile. Jocul intre membrii familiei este o metoda de autocunoastere si cunoastere, de explorare a sentimentelor si valorilor personale si de familie, de cultivare a respectului, tolerantei si iubirii intre membrii.

“Accepta provocarea la joc pentru a castiga bunastarea si armonia in familia ta!” ne indeamna Adriana Alionte, fondatoarea Shakespeare School, care foloseste Trusa de Bunastare a Familiei.

In cadrul evenimentului veti afla informatii in premiera despre seria de 9 seminarii de parenting cu bucurie, seminarii de 2 ore, care se vor desfasura bilunar, in perioada august – decembrie 2015, de la ora 18:00, tot in cadrul Connect Hub. Pe parcursul seminariilor sustinute de Mirela Horumba vom impartasi solutii realiste despre provocarea si bucuria de a fi parintii copiilor din aceste vremuri.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: seminarii