Bucuresti

Lansarea Vinum & Carmina - degustare de vin si cultura

Lansarea Vinum & Carmina - degustare de vin si cultura

Detalii

Telefon
0763550406, 0760087384, 0766747379
Social links
Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
926

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 5 iulie 201819:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, Centrul de Evenimente The President lanseaza proiectul Vinum & Carmina, printr-un eveniment care se adreseaza iubitorilor de vin bun si cultura.

In cadrul evenimentului de lansare va fi organizata o degustare de vinuri realizata cu sprijinul Domeniului Bogdan si un moment cultural artistic cu formatia Melotrom.

Proiectul de educatie in cultura vinului cu titlul ”Vinum & Carmina 2018” se va desfasura in perioada iulie-august 2018 si si-a propus sa promoveze vinul bun si muzica de calitate printr-o serie de evenimente desfasurate pe terasa, in cadrul Centrului de Evenimente The President.

Pe durata proiectului, vor fi organizate 3 degustari de vinuri (pe 5 iulie, 26 iulie si 30 august), in cadrul carora 3 case partenere vor fi invitate sa realizeze prezentari si degustari ale unor colectii reprezentative de vinuri.

La fiecare eveniment sunt invitati sa participe: manageri, organizatori de evenimente, specialisti in comunicare si relatii publice, spcialisti de resurse umane si comunicare interna, reprezentanti ai unor companii romanesti si multinationale, jurnalisti, clienti ai restaurantului si public larg.

Proiectul este sprijinit de: AccmediaChannel, Autoreport, Bucuresti Life, Clarissa, DacicCool, Fashion8, InfoAliment, MyMagazine, Mujer, Romania pozitiva, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.

Participare gratuită cu condiția rezervării prealabile.

Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti (in Parcul Tei – pe malul lacului)