Bucuresti

Lansarea cartilor: Valtoarea mintii si Parentaj sensibil si inteligent

Lansarea cartilor: Valtoarea mintii si Parentaj sensibil si inteligent

Detalii lansare de carte

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 7 ani si 10 luni
Vizualizari
794

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 17 septembrie 201419:30-21:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

VÂLTOAREA MINŢII în adolescenţă şi lecţiile PARENTAJULUI SENSIBIL miercuri 17 septembrie 2014 19:30 - 21:00
Apărute la Editura Herald, în colecția Parentaj, două dintre cărţile lui Dr. Daniel Siegel dedicate părinţilor, specialiştilor şi tuturor celor interesaţi de propria dezvoltare emoţional-comportamentală se lansează oficial miercuri, 17 septembrie, ora 19.30 la librăria noastră.
Invitați:
  • Gaspar Gyorgy - psihoterapeut
  • Olitia Mantelers - trainer de playful parenting
  • Adriana Titieni - trainer, realizator emisiuni de parenting
  • Liviu Macoveiciuc - tată blogger
  • Sanda Watt - redactor ed. Herald
Vâltoarea minții - Puterea şi rolul transformărilor cerebrale în adolescenţă
„Exaltare mentală. Confuzie. În adolescenţă, trecem prin ambele tipuri de vâltori ale minţii. Pe scurt, modificările cerebrale din adolescenţă prezintă atât riscuri, cât şi oportunităţi. Modul în care navigăm pe apele adolescenţei, ca tineri aflaţi în această călătorie sau ca adulţi însoţitori, poate îndrepta corabia care este viaţa noastră către locuri periculoase sau către aventuri palpitante. Decizia ne aparţine." (Dr. Daniel Siegel)

Parentaj sensibil și inteligent - Să ne înţelegem pe noi înşine, pentru a creşte copii fericiţi

„Ceea ce relativ puține cărți scot în evidență este că ceea ce poate face un adult pentru a deveni un părinte mai bun este să se focuseze pe cunoașterea și dezvoltarea sinelui interior, și nu să caute obsesiv strategii de modificarea a comportamentelor copilului care plac sau nu publicului larg. Nu am nicio îndoială că acesta este primul pas pe care un părinte trebuie să-l facă în drumul transformării sale – pentru o reală conectare, indiferent că vorbim despre mamă sau tată. Această idee revoluționară dă sensul cărții Parentaj sensibil și inteligent, unul dintre cele mai apreciate ghiduri de parenting scrise în ultimii ani." (Gaspar Gyorgy, psihoterapeut AMPP)
Dr. Daniel J. Siegel este specialist în educaţie şi psihiatrie, profesor la Universitatea din California, director al Centrului de cercetare Mindful Awareness din cadrul aceleiaşi universităţi şi director executiv al centrului educaţional Mindsight Institute. Este tatăl a doi copii trecuţi de adolescenţă şi autor al mai multor lucrări celebre adresate părinţilor şi specialiştilor. Dr. Daniel J. Siegel întâlneşte frecvent părinţi şi tineri din toată lumea prin intermediul conferinţelor şi atelierelor pe care le susţine.
„Copiii mei mă întreabă de ce îmi place atât de mult să fiu profesor, iar eu le răspund că am mereu ceva de învăţat atunci când relaţionez cu ceilalţi într-o experienţă educativă. Cred că este important să ne asumăm acest statut de oameni care învaţă cât trăiesc. Dacă înţelegem perspectiva altei persoane în timpul unei etape în dezvoltare, o vom parcurge cu bine, continuând să creştem." (Dr. Daniel Siegel)
Echipa editorială are bucuria să vă invite la acest eveniment de lansare care pregătește terenul pentru conferinţa susţinută de autor la Bucureşti, la sfârşitul lunii septembrie. Participanţii la lansare vor intra automat în tombola editurii prin care pot câştiga premii constând în cărţi din colecţia Parentaj.

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta