Bucuresti

Laptop Lenovo IdeaPad G 50-30

Detalii

Telefon
0731444999
Pret
899 LEI
Categorie
Anunturi calculatoare
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
1646

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Laptop Lenovo IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 Dual-Core 2.16 Ghz 2 GB Ram 320 GB HDD Intel HD Graphics FreeDOS Black Lenovo G50-30 vine inzestrat cu procesoare Intel de ultima generatie, gestionand sarcinile dumneavoastra in timp util.

De asemenea performantele grafice sunt decente oferind imagini cu un nivel ridicat de, detaliu si capabilitati multimedia bune. Performanta nu a fost niciodata mai la indemana dumneavoastra.
Avand la dispozitie ultimele generatii de procesoare Intel, gestionarea sarcinilor este mai rapida. Placa grafica integrata Intel HD Graphics ofera un plus de realism pozelor si continutului dumneavoastra multimedia.

Cu ajutorul difuzoarelor stereo cu tehnologia Dolby Advanced Audio, laptopul G5030 va ofera o experienta de redare a muzicii si vizualizare a filmelor ce ii poate multumii si pe cei mai pretentiosi cinefili.

Aveti la dispozitia dumneavoastra un display de 15.6 inch cu rezolutie HD. Calitatea sunetului este redata de difuzoarele stereo cu tehnologia Dolby Advance Audio. Puteti sa va conectati la un TV sau proiector gratie conexiunilor HDMI si VGA.