Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Las' ca stim noi!

Detalii spectacol

Telefon
0727703703
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 luna si 5 zile
Apartine de
Teatrul Elisabeta
Vizualizari
3205

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 14 octombrie 202318:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Las' ca stim noi!


Henry si sora lui, Sarah, decid sa-si petreaca vacanta in casa fratelui lor geaman decedat, Bernard. De la ultima lor vizita, insa, mosia a fost preluata de Nora Winthrop, care a transformat casa intr-un loc cu reputatie proasta. Menajerele nu sunt ce par a fi, iar cei care dau tarcoale – un pastor, un avocat si alti vizitatori ciudati – par sa vina cu scopuri precise. Confuzia este definitiva in momentul in care apare Bernard, fratele mort – sa fie stafia sa, o halucinatie sau rezultatul unei cantitati prea mari de whisky?

Filtre spectacol

Perioada: Saptamana viitoare, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/