Bucuresti

Lasser Papion

Lasser Papion

Detalii sala evenimente

Adresa
Bucuresti, Soseaua Gheorghe Ionescu-Sisesti, nr. 38 A
Telefon
0767790900, 0786744433
Web
https://www.restaurant-papion.ro/lasser-papion....
Social links
Categorie
Sali evenimente
Modificat
acum 2 saptamani si 6 zile
Vizualizari
785

Voteaza & Distribuie

Prezentare sala evenimente

Lasser Papion Bucuresti

Salonul Lasser Papion, cu o capacitate de 90 persoane, are dublă funcţionalitate. Pentru servirea „a la carte” a clienţilor punem la dispoziţie o gamă largă şi diversificată de preparate culinare selectate cu mare grijă. Oferim minuturi, gustări, fripturi din bucătăria mediteraneană, românească şi internaţională. Salonul dispune de sistem de sonorizare, proiectoare, spectacol de lumini, instalaţii de fum, drept pentru care poate fi transformat cu uşurinţă într-un club. Astfel, se pot organiza petreceri tematice: Valentine’s Day, 8 Martie, Crăciun etc. Clubul poate fi inchiriat şi pentru petreceri private.

Sala dispune de un bar dotat cu echipamente moderne pentru prepararea în cele mai bune condiţii a cockteilurilor. foto3: Bar Lasser Papion - restaurant si cafeneaOferă cele mai rafinate băuturi şi vinuri dintr-o gamă largă de sortimente. Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor dornici de ceva deosebit, recomandăm muşchiul de vită PAPION cu smochine şi sos de rodii şi tortul caramel cu alune de pădure.

Salonul Lasser Papion este un loc ideal pentru întâlniri de afaceri, prezentări de produse, conferinţe, seminarii. foto4: Lasser Papion-restaurant si cafenea bucurestiEste dotat cu aer condiţionat, conexiune Wi-Fi gratuită la internet, asistenţă pe întreaga desfăşurare a evenimentului Dumneavoastră. Salonul Lasser Papion se extinde cu o terasă, având o capacitate de 40 locuri, folosită în special în sezonul cald, unde puteţi savura alături de prieteni o cafea bună şi un desert delicios preparat in casă.

Filtre sala evenimente

Facilitati: Parcare, Sala de evenimente
Numar de locuri: intre 50 si 100