Bucuresti

Lecturi active

Lecturi active

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 9 ani si 6 luni
Vizualizari
1232

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 29 octombrie 201314:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Marți, 29 octombrie, ora 14:00, la libraria Humanitas Krețulescu va avea loc evenimentul Lecturi active, realizat de Mișcarea pentru Acțiune și Inițiativa Europeana și finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Tinerii sunt invitați sa redescopere clasicii literaturii romane, in cadrul unui eveniment inedit ce imbina lectura publica cu momente de teatru. Personajele lui Caragiale vor ieși din paginile carților cu ajutorul actorilor Alina Craița, Oana Dragnea, Emilia Manea și Cristian Neacșu. In afara paginilor carților, Caragiale nu mai deține controlul asupra personajelor sale, spectatorii fiind cei care vor decide cum se va finaliza piesa.
Evenimentul este organizat in cadrul proiectul Lecturi active. Promovarea literaturii romane, realizat de Mișcarea pentru Acțiune și Inițiativa Europeana.in parteneriat cu Librariile Krețulescu și cu Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu și cu sprijinul financiar al Administrației Fondului Cultural Național. Scopul proiectului este creșterea educației culturale a liceenilor, prin lectura publica a operelor clasice a literaturii romane.