Bucuresti

Legendarul John Gray

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
825

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 17 noiembrie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cine este celebrul autor american care vrea să readucă dragostea și pasiunea în România?

Neînțelegerile în relațiile de cuplu au devenit o problemă destul de serioasă în Uniunea Europeană, în anul 2012 - anul ultimei raportări - se înregistrau două milioane de căsătorii și un milion de divorțuri. Același raport al Eurostat, arată că nici România nu stă foarte bine la acest capitol.

În acest context delicat, autorul american Dr. John Gray, celebru pentru bestseller-ul “Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, va susține pentru prima dată, în România, două conferințe, în data de 17 noiembrie (București) și 19 noiembrie (Cluj-Napoca) a.c., în care va dezvălui audienței secretele unei relații trainice, care l-au făcut celebru peste tot în lume.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor care vor să ducă relația la un nivel superior de comunicare, iubire sau pasiune și care sunt într-o permanentă dorință de autodepășire. De asemenea, speaker-ul îi va ajuta să interacționeze mai bine cu cei din jur, să comunice mai eficient la locul de muncă și chiar să negocieze mai bine cu șeful, colegii sau clienții. Întreaga prelegere se va concentra pe mesajul de bază al cărții “Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, conform căruia există deosebiri între barbați și femei în toate domeniile vieții – cele două sexe comunică, gândesc, simt, percep, reacționează, răspund și chiar iubesc în mod diferit. Înțelegerea acestor diferențe esențiale, spune expertul, ajută la eliminarea multor frustrări întâmpinate în relațiile cu sexul opus.