Bucuresti

Lente & Cafea Arcului

Detalii cafenea

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Strada Arcului, nr. 8
Telefon
0212109696
Web
https://lente.ro
Categorie
Cafenele
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
2574

Voteaza & Distribuie

Prezentare cafenea

Lente & Cafea Bucuresti

O cafenea in centrul Bucurestiului, loc de retragere pentru cei care vor sa spuna sau sa asculte povesti. Lente, un loc retras un pic fata de aglomeratia orasului, dar la distanta unei scurte plimbari in zona Universitatii. O curte micuta, “cu o bolta curatata si lasata sa creasca liber, cu piatra cubica, cu lumini discrete si neobositoare, cu mobilier din fier forjat si pernute comode, cu muzica placut decibelizata, terasa e ideala pentru… pentru orice inseamna tihna si lene si chef de nemunca”

Camere aerisite, luminoase, asezate cu gandul la relaxare, la timp petrecut in voie, indiferent daca e vorba de munca sau o seara in oras cu prietenii. In timpul zilei, pranzuri de afaceri, tineri avocati, creativi, scriitori sau profesionisti din cinematografie cu laptopurile, oameni si carti. Seara, grupuri animate de prieteni. Jocuri de societate, zumzet de oameni linistiti si multumiti, muzica buna si atmosfera primitoare. Oameni tineri, care citesc pentru ca le place si zambesc atunci cand invata ceva nou.

Este edutainment, numele si logo-ul spun aceasta poveste. Doua cesti de cafea unite, stilizate asemeni unei perechi de ochelari prin care se vede numele marit; “lentila” in italiana, pentru a sublinia ideea de educatie, pronuntat placut pentru a induce ideea de relaxare. Detaliile sunt discrete si ofera oricui libertatea de a recrea atmosfera familiara de acasa, unde muzica e in surdina si nimic nu te grabeste, ci totul este relaxare.

Orar cafenea

Luni - Joi: 11:30 - 24:00
Vineri - Sambata: 11:30 - 1:00

Filtre cafenea

Facilitati: Locatie evenimente
Oferta: Alcool, Cafea, Pranz, Sucuri, Tigari
Program extra: Sambata, Duminica