Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Lentilele SOLA Officelens Easy 1.5 A/B

Detalii anunt

Telefon
0256491603
Pret
165 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 9 ani si 6 luni
Vizualizari
433

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Caracteristici: Indice: 1.5 A/B Material: Plastic Straturi antireflex: 6 Straturi anti-zgarietura: 1 Protectie UV Diametru lentila: 70-60 Domeniu de fabricatie, sf/cyl: de la -6sf pana la +6sf , cyl +4 Timp de livrare: 10 zile lucratoare Lentilele SOLA Officelens  fac parte din portofoliul ZEISS, ofera doua campuri vizuale, intermediar si aproape.  Sunt lentile de precizie si ofera o gama completa de produse la un raport pret-calitate imbatabil. Beneficii pentru clienti: Campuri largi pentru vedere la distanta intermediara si aproape Adaptare extrem de rapida a purtatorului cu lentilele Clienti multumiti Produse ZEISS Toate produsele ZEISS corespund celor mai înalte standarde de calitate în categori respectivă. Lentilele ZEISS deţin gravura care reprezintă garanţia calităţii, şi sunt comercializate sub numele mărcii ZEISS. Certificare ZEISS Carl Zeiss Vision deţine certificarea după DIN EN ISO 9001 pentru sistemul managementului calităţii. Carl Zeiss Vision îndeplineşte cerinţele normelor actuale ale DIN EN ISO 9001/2000, pentru producţie, marketing şi dezvoltare. Toate produsele Carl Zeiss Vision sunt marcate cu semnul CE şi sunt conforme regulilor impuse de EMDD (European Medical Devices Directive) 93/42/EEC referitoare la dispozitivele medicale clasa I.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro