Bucuresti

Licențe Windows 10 și multe altele - activaresoft.ro - un partener de încredere

Licențe Windows 10 și multe altele - activaresoft.ro - un partener de încredere

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
827

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Activaresoft.ro este o nouă platforma ce are ca scop furnizarea de licențe software la preturi reduse. Cu toate ca nu este de foarte mult timp in mediul online, echipa din spatele acesteia are o vasta experiență in ceea ce privește comercializarea licențelor software, îndeosebi licențele Microsoft. Mulțumită experienței acumulate putem oferi o asistență profesională in tot acest sector ce cuprinde instalarea si activarea produselor, probleme neprevăzute si chiar unele aspecte ce nu țin de domeniul nostru de activitate.

Licențe Windows 10 Pro Retail și multe alte licențe cu activare permanentă

Pandemia a făcut ca utilizarea de PC si laptop sa fie din ce in ce mai prezenta pentru majoritatea oamenilor. Dar pentru utilizarea in condiții sigure a acestor dispozitive, sunt necesare unele licențe de activare software cum ar fi sistemul de operare Windows, programe de lucru precum Office, Visio si Project. Având in vedere ca aceste licențe sunt foarte scumpe am căutat o alternativa care sa faciliteze achiziția acestora la preturi mult mai mici dar având aceiași funcționalitate si legalitate.

Licențe Windows 10 ieftine

Având deja o vasta experiență in domeniul software ne-am folosit de cunoștințele noastre si de unii parteneri cu care am lucrat in trecut si așa am ajuns la concluzia ca cea mai sigura cale pentru a oferi licențe ieftine sunt licențele refurbished. Aceste licențe provin de la dispozitive scoase din uz si sunt colectate de firme specializate iar apoi repuse in vânzare.

Intre o licență refurbished si una noua nu este absolut nici o diferența din punct de vedere a utilizării si conformității. Acestea sunt comercializate respectând normativele Europene in vigoare si oferă utilizatorului final posibilitatea achiziției la un preț foarte permisibil si in același timp beneficiind de aceleași funcționalități ca si la o licență noua.

Mulțumită parteneriatelor de încredere pe care le-am creat cu furnizori de licențe, putem pune la dispoziția clienților, persoanelor juridice sau fizice licențe ieftine si complet legale. Licențele pe care noi le comercializam sunt de tip retail si beneficiază de o activare permanenta. Fie ca este vorba de licențe Windows 10, Windows 11, Office 2019, Office 2021, pentru MAC sau chiar si ediții de Visio si Project, noi suntem aici pentru a va veni in ajutor. Aceste licențe permit programelor sa facă Update-urile periodice care sunt esențiale pentru buna funcționalitate a dispozitivelor.

Cum funcționează platforma

Activaresoft.ro este foarte ușor de utilizat având funcționalitățile si designul unui magazin online cu care foarte mulți utilizatori sunt deja familiarizați. In interiorul platformei produsele sunt repartizate in categorii pentru a facilita găsirea produsului dorit. Plățile se pot face prin transfer bancar sau prin plata cu cardul.

In ceea ce privește procesarea plăților cu cardul, colaborăm cu Netopia Payments ce asigura o buna securizare a fiecărei tranzacții ,după introducerea datelor de facturare, clientul este redirecționat pe pagina procesatorului de plăti unde va introduce datele cardului pentru finalizarea comenzii. Fiecare tranzacție va trebui autorizata prin intermediul unei cereri de aprobare ce este trimisa de către banca care a emis cardul, în acest fel utilizatorul poate fi sigur ca datele introduse si implicit achiziția, sunt conforme ne expunându-se la riscuri cibernetice.

Ne dorim sa fim principala ta sursa de licențe Windows și Office

Serviciile noastre sunt dedicate atât persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Alegând serviciile noastre poți economisi sume considerabile si in același timp sa utilizezi dispozitivul in condiții sigure si la parametri normali. Daca deții o societate comerciala activaresoft.ro poate fi soluția optima pentru tine deoarece iți putem oferii toate garanțiile legale si factura pentru licențele furnizate. In acest fel poți sta liniștit in cazul unui control si in același timp poți optimiza costurile in ceea ce privește utilizarea si administrarea dispozitivelor digitale din firma ta.

Utilizarea casnica de computer si laptop este aproape esențială mai ales prin prisma faptului ca mulți le utilizează si in scopuri de serviciu sau in scopuri scolastice, de aceea o licență ieftina este mult mai recomandata. Ne adresam si atelierelor de reparații PC ce au nevoie constant de licențe pentru sistemele de operare sau alte programe. Pentru aceștia putem fi un partener de încredere si avantajos.

Asistență tehnică si consiliere in fiecare etapă
Pentru ca ne declaram un partener de încredere pe termen lung suntem disponibili pentru a răspunde oricărei întrebări si pentru a da cele mai bune sfaturi. Fiecare client ne poate contacta atât telefonic cat si prin email in cazul in care are nevoie de asistenta sau consiliere. Asistenta va fi garantata telefonic in programul de lucru de luni pana vineri de la ora 09:00 la 18:00 si pe email de luni pana duminica de la ora 09:00 pana la 22:00.

Concret fiecare poate solicita informații pentru a achiziționa licența sau pachetul care sa răspundă nevoilor lor, vor primi toate informațiile de care au nevoie pentru achiziția licențelor. După achiziție disponibilitatea noastră va rămâne aceiași si vom asigura asistenta si îndrumarea necesara atunci când ne va fi solicitat acest lucru.

Livrare Windows – Office – Visio – Project

Toate livrările sunt efectuate pe adresa de email pe care clientul o furnizează in momentul achiziției. Clienții vor primi pe email codul/codurile de activare, kit si tutoriale pentru instalare si activare si factura fiscala. Livrarea pe email se face in câteva minute de la plasarea comenzii. Pentru mai multe detalii putem fi contactați pe telefon sau prin email si vom fi bucuroși sa detaliem tot procesul de achiziție si livrare.

De ce activaresoft.ro?
Pentru ca suntem dedicați 100% clienților noștri si ne dorim sa oferim calitate in produsele si serviciile pe care le oferim. Avem convingerea ca acestea, alături de seriozitate sunt ceea ce fiecare client dorește sa primească. Indiferent ca aveți nevoie de un sistem de operare sau un program de lucru vizitați magazinul nostru si profitați de ofertele active.

Pentru orice alte informații, nu ezitați să ne contactați. Intră pe https://activaresoft.ro/licenta-windows-10-pro/ și descoperă oferta noastră pentru Windows.