Bucuresti

Lista de cumpăraturi pentru aniversarea copilului

Lista de cumpăraturi pentru aniversarea copilului

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
93

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

O zi de naștere este un moment așteptat cu nerăbdare de cei mici, aproape un an zile. Pentru părinți, însă, planificarea evenimentului poate fi copleșitoare și stresantă, mai ales dacă este făcută pe grabă și fără un plan bine pus la punct. Dacă și tu te pregătești să organizezi o zi de naștere, probabil că ai început deja să te întrebi: De unde să încep? Decorațiunile sau mâncarea? Invitațiile sau tortul? Dar locația este stabilită?

Folosirea unei liste de verificare și o planificare foarte bună a tuturor momentelor de la petrecere, sunt două dintre detaliile care te vor asigura că totul va merge bine. Chiar dacă nu ai nicio experiență în planificarea petrecerilor, vei vedea la final că toată lumea va fi extrem de încântată de rezultat. Tot ce ai de făcut este să respecți pașii esențiali care vor lăsa orice stres deoparte, ba mai mult, te vei putea bucura și tu alături de invitați.

Iată care sunt cele mai importante cumpărături pe care trebuie să le ai pe lista pentru ziua de naștere a copilului.

1. Tortul. Indiferent care este stadiul celorlalte pregătiri, un tort fabulos va face să nu mai conteze nimic. Tortul este cel care poate face o petrecere să strălucească ori să fie ruinată. Indiferent dacă îl faci sau îl cumperi, asigură-te că este gustos și potrivit pentru copii, dar și că ai disponibile lumânările și o brichetă specială.

2. Animatorii. Sunt cei care îi vor distra pe copii și vor aduce în permanență voia bună și veselia în mijlocul petrecerii. Magicieni, zane, personaje preferate cum ar fi Mickey Mouse ori Peter Pan, sunt foarte îndrăgiți de copii, care se vor bucura la nebunie să îi aibă în mijlocul lor.

3. Decorațiunile. Vor ajuta ca locul petrecerii să pară desprins dintr-un basm. Confetti, ghirlande, baloane, funde, pancarte cu texte amuzante, toate trebuiesc pregătite și aranjate din timp. Cu câteva zile înainte va trebui să te asiguri că toate decorațiunile sunt cumpărate, inclusiv accesorii pentru baloane, iar în ziua petrecerii, decorațiunile trebuiesc montate cu 2-3 ore înainte.

4. Mâncarea. Un grup de copii care aleargă și se joacă câteva ore, cu siguranță înseamnă multe guri de hrănit. Asigură-te că ai destulă mâncare și că toată este pe placul copiilor. Petrecerile nu sunt nici locul nici momentul pentru respectat regula despre mâncarea sănătoasă, așa că abține-te de la broccoli preparat la abur, cu garnitură de somon. Pe lângă felul principal, pregătește multe gustări care pot fi luate și mâncate din mers, astfel încât cei mici să nu fie nevoiți să întrerupă joaca pentru a mânca ceva.

5. Apă și sucuri. Hidratarea este importantă chiar și la o petrecere pentru ziua de naștere. Apa este cea mai bună pentru a le potoli setea celor mici, dar le poți oferi și câte un pahar de suc natural, pentru a face totul mai deosebit. Când se taie tortul și se cântă ”La mulți ani”, le poți face o surpriză și îi poți servi cu șampanie pentru copii. În pahare speciale, cu picior, bineînțeles. Cu singura condiție să fie din plastic.


Dacă vrei ca totul să fie extraordinar, poți organiza o petrecere tematică, în funcție de preferințele celui mic. Gândește-te la activitatea sau la filmul preferat al copilului tău, iar de acolo poți pleca cu detaliile potrivite. Alte domenii care pot ajuta sunt locurile preferate pe care le-a vizitat jucăriile preferate sau personajele din desene animate. Unele teme sunt mai ușor de accesorizat iar altele sunt mai greu, dar reprezintă o bună oportunitate să îți pui imaginația la lucru și să îi implici pe toți membrii familiei în organizare.

Sursa foto: piqsels.com