Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Locuinta unifamiliala cu etaj si importanta unei structuri de rezistenta eficiente

Locuinta unifamiliala cu etaj si importanta unei structuri de rezistenta eficiente

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1086

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dorinta de a le asigura celor dragi un camin sigur si calduros o are oricine. Fiecare cauta sa obtina cele mai potrivite solutii in acest sens, dupa posibilitatile financiare si in functie de necesitati. Optiuni sunt nenumarate, asta este sigur. Care sunt insa cele mai rentabile si mai avantajoase?

Foarte important este ca de la bun inceput sa se dezvolte o colaborare productiva cu proiectantul, respectiv constructorul. Desigur, de preferat este sa fie o singura firma care le ofera pe toate. SMART HOME Concept este o astfel de societate de proiectare constructii, ce a reusit sa finalizeze cu succes fiecare proiect dezvoltat de-a lungul timpului.

Ce presupune o colaborare eficienta si ce importanta prezinta existenta unei structuri de rezistenta eficiente?
Iata care sunt principalele elemente ale investitiei, ce anume trebuie sa stie cel care solicita realizarea unui proiect, respectiv ridicarea si finalizarea unei constructii unifamiliale cu parter si etaj.

Proiectarea este prima etapa de indeplinit, la aceasta participand activ indeosebit echipa colaboranta. Cu toate acestea, si proprietarul trebuie sa fie in tema cu ceea ce se intampla in acest stadiu. La baza acestei etape stau anumite date de calcul, ce determina aspecte precum categoria de importanta din care face parte constructia, ca si clasa de importanta a respectivei locuinte – acest aspect depinde de tema primita din partea beneficiarului.
De asemenea, zonarea valorilor de varf a acceleratiei terenului pentru proiectare reprezinta un aspect de mare importanta, de care proiectantul trebuie sa tina cont. Sunt in totalitate numeroase detalii de avut in vedere, cunoscute de catre experti in domeniu, astfel de informatii putand fi solicitate direct de la proiectant.

Un lucru este sigur si anume ca echipa de proiectare are responsabilitatea de a decapa intregul strat de sol vegetal de pe teren inainte de a incepe lucrarea in sine. De asemenea, aceasta trebuie sa acorde atentia necesara sistematizatii pe verticala a terenului, iar asta se realizeaza prin crearea unor pante de scurgere, necesare pentru apele pluviale.

Descrierea structurei de rezistenta este urmatorul pas de indeplinit. In cazul unei locuinte unifamiliale cu parter si un etaj, se impune construirea unei infrastructurii cu retea de fundatii continue. Acestea, la randul lor, trebuie sa fie dispuse dupa doua directii principale. Proiectantul va stabili dimensiuni precise pentru talpa, elevatia pe grinzile centrale, dar si pentru stratul de beton de egalizare, placa de cota etc.

In cazul in care se doreste si realizarea unei terase, in zona acesteia va fi necesara de asemenea o retea de grinzi, ce se vor spriji pe blocurile din beton si mai mult ca sigur va fi necesara turnarea unui strat de beton de egalizare.

Pentru o constructie de acest tip, este necesara stabilirea unor date precise, astfel ca rezultatele sa fie in conformitate cu nevoile, dar mai ales sa ofere siguranta. Spre exemplu, pentru structura de rezistenta a parterului, specialistii www.smarthomeconcept.ro recomanda un sistem spatial de cadre, realizat din beton armat, care sa fie dispus pe 2 directii ortogonale principale. Urmeaza turnarea placii peste parter, care este de preferat sa fie realizata tot din beton armat, insa turnat monolit. Un constructor expert va oferi toate aceste detalii clientului sau, cu explicatiile necesare pentru ca totul sa fie clar.

Trebuie gandit atent accesul la etaj, modul in care acesta se va realiza, si la fel si structura planseului peste etaj. Pentru calcularea acestuia din urma, trebuie avute in vedere mai multe aspecte: placile de planseu trebuie sa aiba acceasi grosime in toate ochiurile pentru a putea realiza rezistenta, iar planseul trebuie sa aiba proprietati elastice, necesare in caz de cutremure.

Fiecare detaliu de acest tip trebuie gandit in amanunt inainte de a afirma ca planul proiectului a fost finalizat. Desigur, propunerile vor veni din partea constructorului, dar proprietarul are libertatea de a face solicitarile dorite, dupa cum considera necesar. Responsabilitatea colaborantului insa este de a-i aduce acestuia la cunostinta atunci cand o anumita decizie nu este in beneficiul sau.

Urmeaza stabilirea detaliilor legate de materialele de constructie ce se vor utiliza, precum si despre diversele incarcari ce trebuie luate in calcul. Interesul este de a le asigura celor dragi un camin sigur, stabil si de durata. Numai cu ajutorul unei echipe experte in domeniu, realizarea unei locuinte unifamiliale cu parter si etaj va fi efectuata in timp util, dar mai ales va oferi garantia calitatii si a sigurantei beneficiarilor.

Cei interesati de astfel de proiecte de case gasesc pe smarthomeconcept.ro mai multe detalii cu privire la acest domeniu si tot ce implica ridicarea unei constructii.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro