Bucuresti

Locuri de munca p​a​rt-time in Bucuresti

Locuri de munca p​a​rt-time in Bucuresti

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 5 luni si 1 zi
Vizualizari
818

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tocmai am vorbit cu un prieten, care dupa cum am mai spus s-a mutat in Bucuresti pentru studii in domeniul IT, acesta vrand ca dupa ce obtine o diploma sa fie inginer programator pe un vas de croaziera si sa se ocupe de mentenanta in special sau programator la o companie mare. S-a mutat in Bucuresti, orasul unde ispitele sunt la tot pasul, si pentru ca se descurca bine cu invatatul, mai putin cu banii, si are timp, este hotarat sa se uite dupa locuri de munca part-time in Bucuresti, niste bani in plus sunt bine veniti intotdeauna.

L-am incurajat sa isi caute un job part-time, si daca gaseste unul, sa se tine de el, acela fiind primul lui job de pana acum. I-am spus ca primul pas este sa isi completeze CV-ul si sa il depuna online, pe aptjob, si pentru ca stiu ca are o camera video performanta, ar putea incerca si cu un video CV. De asemenea, acela este locul unde poate sa caute foarte usor un job. In primul rand el fiind interesat doar de locurile de munca part-time si din Bucuresti, nu trebuie decat sa selecteze de la filtre tipul locului de munca, part-time, si orasul,Bucuresti. Astfel o sa vizualizeze direct, doar ceea ce il intereseaza.

Eu sunt sigura ca o sa isi gaseasca un job, stiu ca este ambitios si chiar daca nu a mai lucrat pana acum si nu are experienta, se pricepe la multe lucruri, si are totusi cateva calificari. In ceea ce priveste chiria, mi-a spus ca si-a gasit un apartament dragut in Bucuresti, si intr-o zona destul de buna, nu foarte departe de centru, astfel ca nu ii i-a foarte mult timp sa ajunga la punctele de interes. Dar are nevoie de un loc de munca in Bucuresti, pentru ca desi aici tarifele nu sunt atat de mari ca in alte orase cand vine vorba de utilitati totusi se mai adauga chiria, si bineinteles viata de noapte, si aici ai de unde alege, insa viata de noapte, nu este tocmai ieftina in Bucuresti. Cat timp esti tanar, mai ai nevoie si de asa ceva. Sper sa isi gaseasca un job part-time, daca se poate ceva in domeniul IT, si sa fie productiv si in ceea ce priveste studiile, dar si la locul de munca.