Bucuresti

Logistic Center Group

Logistic Center Group

Detalii dealer auto

Adresa
Jilava, Soseaua Giurgiului, nr. 285 A, (DN 5)
Telefon
0214570151, 0745753783, 0728109425
Fax
0214570151
Web
http://www.lcg.ro
Categorie
Dealeri auto
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2960

Voteaza & Distribuie

Prezentare dealer auto

Logistic Center Group Jilava

O societate cu raspundere limitata, cu capital integral romanesc, ce are ca obiect de activitate comertul cu autovehicule noi cat si rulate. Logistic Center Group functioneaza din anul 2004 ca un dealer independent multimark ce comercializeaza autotvehicule noi dar si rulate, provenite cu precadere din import.

In anul 2007, prin contractarea unui credit, societatea a achizitionat un teren cu o suprafata de 2.500mp, in com. Jilava, jud. Ilfov cu deshidere in DN5, pe care in 2008 a construit o cladire pe o suprafata de 150mp, ce cuprinde birourile societatii cat si un garaj pentru pregatirea autorismelor spre vanzare. Astfel, incepand cu mijlocul anului 2008, societatea a infiintat un punct de lucru in com. Jilava la adresa sos. Giurgiului nr. 285 A unde in prezent isi are birourile cat si un spatiu amenjat, in aer liber, folosit la expunerea automobilelor spre vanzare. Societatea are un singur asociat, acesta indeplinind si calitatea de administrator in numele d-lui Claudiu-Nicolae ERHAN.

Furnizorii societatii Logistic Center Group se pot imparti in cateva categorii:
- Companiile de leasing operational ce activeaza pe piata din vestul Europei
- Companiile ce intermediaza licitatiile auto internationale
- Companiile BtoB (bussines to bussines) ce comercializeaza autoturisme tinere, sau autoturisme noi provenite din lichidari de stocuri.
- Companiile de leasing ce activeaza pe piata interna
- Dealerii autorizati pe o anumita marca cat si dealerii independenti.

Stocul societatii este format dintr-un numar de aproximativ 50-60 autoturisme ce se afla in tara, cat si un numar de aproximativ de 150 de oferte de autoturisme noi ce se regasesc in stocul partenerilor externi.
Dintre colaboratorii societatii putem aminti: BRD Sogelease, Tiriac Leasing IFN, Idea Leasing, International Leasing, OTP Leasing, Impuls Leasing, Unicredit Leasing.

Daca in perioada 2004-2007 societatea Logistic Center Group a avut ca strategie de marketing importul de autoturisme rulate, cu precadere marcile Alfa Romeo si SAAB, incepand cu 2007 societatea a demarat comertul ca dealer independent cu autoturisme tinere si autoturisme noi provenite din lichidari de stock. Incercand sa speculeze efectele crizei economice, in 2009 societatea reuseste sa realizeze primele intermedieri de export de automobile tinere recuperate de catre firmele de leasing.

Orar dealer auto

Luni - Vineri: 9:00 - 19:00