Bucuresti

Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 6 luni
Vizualizari
811

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 29 martie 201620:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

“Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!" ii reuneste pe Adriana Trandafir, Adrian Paduraru, Carmen Tanase, Andreas Petrescu, Gabriel Fatu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea si Oana Puscatu, sub bagheta regizorala a lui lui Gelu Colceag.

Echipa ce a conceput si pus in scena super comediile “Ma mut la mama!” si “Ma mut la... tata?” este si cea care continua povestea cu spectacolul “Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea” si promite:
o experienta la fel de amuzanta ca si cea din “episoadele” precedente, o poveste sincera, desprinsa din viata unei familii normale si transpusa in lumina reflectoarelor. O poveste cu situatii de un comic imposibil, in care fiecare se regaseste, sau in care isi recunoaste sora, fratele, colegul de birou, prietenul ori prietena.”

Mama (Adriana Trandafir), studenta la aproape 60 de ani, vrea sa guste viaţa alaturi de noul ei iubit (Adrina Paduraru). Situatia da insa peste cap universul baietilor (Andreas Petrescu si Gabriel Fatu), care, desi ajunsi la vârsta maturitatii, refuza sa ii acorde mamei dreptul la o viata si redevin copii in nenumaratele incercari de a-l face pe iubitul mamei sa dispara din peisaj. Si tocmai când parea ca dragostea a invins si ca viaţa de familie a Mamei si a Tatalui intra pe un fagas linistit, cineva apare si arunca totul in aer! Cine? Soţia iubitului Mamei! Ce se intâmpla mai departe aflaţi pe 23 si 24 noiembrie!
Biletele se gasec la Teatrul de Comedie, la casa de bilete Startickets de la Palatul Copiilor si online pe bilete.ro si startickets.ro.

Filtre spectacol

Perioada: Saptamana curenta, Luna curenta