Bucuresti

Maciuceanu Bogdan - doctor

Maciuceanu Bogdan - doctor

Detalii doctor

Adresa
Bucuresti
Categorie
Doctori
Modificat
acum 3 saptamani si 4 zile
Vizualizari
4057

Voteaza & Distribuie

Prezentare doctor

Maciuceanu Bogdan - doctor din Bucuresti

Dr. Măciuceanu Zărnescu Mircea Bogdan este Doctor în Științe Medicale Chirurgicale din anul 2009, Medic Specialist în Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă şi Asistent Universitar în cadrul UMF Carol Davila Bucureşti.

După absolvirea în 2003 a Facultății de Medicină a UMF Carol Davila din Bucureşti și-a început pregătirea profesională în Specializarea Chirurgie Generală în Centrul Universitar Constanța urmând ca din anul 2005 să înceapă specializarea ca Medic rezident în chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă și activitatea didactică în calitate de preparator universitar în Universitatea de Medicină și Farmacie ‘Victor Babeș’ Timișoara.

În anul 2006 devine preparator Universitar al UMF Carol Davila Bucuresti și medic rezident în cadrul departamentului de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă în Clinica de Chirurgie Plastică și Arsuri SCUC Grigore Alexandrescu unde a acumulat o importantă experiență în patologia reconstructivă, malformativă și traumatică a copilului.

Din anul 2008 s-a alăturat echipei conduse de către Prof. Univ. Dr. Ioan Lascar ca Asistent universitar al UMF “Carol Davila” inițial ca medic rezident, iar mai apoi ca medic specialist în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă.

A obţinut doctoratul în ştiinţe medicale în 2010 cu lucrarea „Studiu privind utilizarea chimiohipertermiei intraperitoneale ca metodă de tratament adjuvant în cancerele tubului digestiv subdiafragmatic”. Cercetarea specifică temei a fost concretizată cu elaborarea în premieră la nivel național a unui protocol terapeutic specific, cât și prin obținerea a trei brevete de invenție.

Măciuceanu Bogdan publică regulat în reviste naţionale de specialitate şi prezintă lucrări în cadrul manifestărilor ştiinţifice de chirurgie plastic. De asemenea, participă în proiecte de cercetare științifică naţionale şi internaţionale.

Este membru al Asociației Chirurgilor Plastici din România și membru afiliat al European Society Of Plastic Reconstructive And Aesthetic Surgery, European Board Of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery, European Burns Association, International Confederation for Plastic Reconstructive & Aesthetic Society.

În ultimii ani, Dr. Bogdan Măciuceanu s-a specializat în terapiile PRP (Terapia Vampir-Dracula) tratament de vindecare non-chirugical, progresiv, prin propriul sânge care sporește vindecarea leziunilor a zonei afectate. De asemenea, acest procedeu este utilizat frecvent și în situații de riduri accentuate sau fine, vergeturi, pungi sub ochi și piele lăsată sau afectată de acnee.


Follow us on:
https://www.facebook.com/ClinicaZetta
https://twitter.com/ClinicaZetta
https://www.linkedin.com/company/clinica-zetta
https://www.youtube.com/ClinicaZett

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Clinica Zetta0310051142Lun - Vin: 9:00 - 20:00

Filtre doctor

Specialitatea: Chirurgie plastica
Tip: Medicina conventionala