Bucuresti

Magazin online, autorizat, cu produse Wella

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
979

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

De-a lungul timpului, omul a găsit metode diverse pentru a se îngriji și a se înfrumuseța. Majoritatea tratamentelor naturiste au fost întrebuințate de om pentru o îngrijire corespunzătoare a pielii, dar și a părului. Încă din cele mai vechi timpuri, curățarea era efectuată cu precizie, astfel că omul folosea diferite substanțe în loc de săpun pentru a îndepărta murdăria, chiar și în deșert, unde nu exista apă, oamenii își înlăturau murdăria cu ajutorul nisipului.

Curățarea părului se face tot din vremuri străvechi, iar șamponul a fost inventat mai exact din vremurile antice din India și avea ca scop masarea scalpului cu ulei de păr, iar această acțiune purta numele de Chimpo. Mai târziu, însă Sake Dean Mohamed a introdus șamponul și acțiunea de a masa scalpul prin faptul că și-a deschis propria sa baie cu vapori de aburi, iar ulterior, produsele au revoluționat piața.

Așadar, istoria îngrijirii părului are rădăcini destul de adânci, iar multe dintre ingredientele de atunci se folosesc și acum la fabricarea diferitelor produse profesionale pentru a înfrumuseța părul. Astăzi, există tot mai multe magazine care comercializează produse pentru îngrijire, fie că este vorba despre magazinele din centrele comerciale sau cele din mediul online. Un magazin online căreia lumea nu i-a găsit încă niciun cusur este Glemis.ro, magazinul autorizat care comercializează produse profesionale și parfumuri originale.

Produse profesionale de la Wella pe Glemis.ro
Produsele profesionale sunt folosite de majoritatea femeilor care își doresc să arate din ce în ce mai bine, astfel că la Glemis veți găsi o gamă diversificată de produse care sunt destinate îngrijirii părului. Printre produsele pentru păr de la magazinul Glemis fac parte și cele de la Wella. Aici, veți avea posibilitatea să găsiți o gamă largă de produse destinate fiecărui tip de păr: casant, fragil, fără volum, decolorat, gras, vopsit sau degradat.

Produsele profesionale de la Wella pot fi achiziționate de pe Glemis.ro, prin comandă online sau telefonică și livrare extrem de rapidă, prin curier, în orice oraș din România. Produsele sunt dintre cele mai diverse, de la vopsele de păr, oxidanți, șampoane, balsamuri și până la cele mai utile tratamente.

Avantajele produselor de la Wella

Vopselele profesionale
de la Wella au o serie de avantaje, ce merită luate în calcul atunci când vine vorba despre alegerea unei vopsele: acoperire 100% a firelor albe, culori intense și vibrante, uniformitate de la rădăcină și până la vârfuri, vitalitate, naturalețe și strălucire. De asemenea, Wella pune la dispoziție noi vopsele care au o durabilitate mai mare, cum ar fi: Koleston Perfect sau Welloxon Perfect, care dau frâu liber imaginației, având o multitudine de nuanțe.

Glemis.ro pune la dispoziție și o serie de șampoane care au rolul de a hrăni părul, de a-l curăța foarte bine, în final, lăsându-l strălucitor, plin de volum, mai ușor de coafat și pieptănat și cu mai puține șanse de îngrășare. Tot din aceleași game fac parte și balsamurile pentru păr, care sunt menite să refacă și să hrănească structura părului. Totodată, balsamurile redau strălucirea părului, oferă suplețe și intensifică rezultatele colorării. Avantajele folosirii sunt extrem de multe, așadar merită să le descoperiți chiar voi.

Magazinul Glemis, vă stă la dispoziție cu cele mai bune produse de îngrijire, într-o perioadă în care atât părul nostru, cât și corpul au nevoie de cât mai multă hidratare, regenerare și îngrijire corespunzătoare.

Filtre stiri

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent