Bucuresti

Magazinul online de picturi pe numere cu livrare in toata Romania si Europa

Magazinul online de picturi pe numere cu livrare in toata Romania si Europa

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
399

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

O persoana moderna isi poate diversifica timpul liber cu hobby-uri interesante care dezvolta atentia, gandirea si creativitatea. Astazi, creativitatea artistica castiga din ce in ce mai multa popularitate. Desenul dezvolta capacitatea de concentrare, imbunatateste fundalul psiho-emotional, va permite sa va relaxati si sa evadati de diverse probleme de viata.

Pentru a crea capodopere artistice frumoase, nu este necesar sa studiati la o scoala de arta specializata si sa aveti talentul unui artist adevarat. Pentru a invata pictura, este suficient sa achizitionati un picturi pe numere. Contururile unei anumite imagini sunt desenate pe o panza amorsata alba. Pentru ca o persoana fara experienta sa poata selecta corect paleta de vopsele pentru aplicare, aceste fragmente sunt numerotate. Setul complet de pictura-colorat este un set de vopsele acrilice non-toxice in borcane/ sticlute/ cutii cu numere.

Terapie prin arta pentru intreaga familie

Pictura pe numere - un cadou util pentru intreaga familie. Nimic nu uneste copiii si parintii ca creativitatea comuna. Un copil de 6-10 ani se poate descurca cu pictarea fragmentelor numerotate care ascund o frumoasa natura statica sau silueta unui animal iubit. Pentru prescolari se creeaza panze cu imagini mai simple. Iar artistilor incepatori adulti le va placea sa picteze portretele celor dragi si peisaje naturale. Capodoperele artistice gata facute vor fi un cadou placut pentru prieteni si rude cu orice ocazie speciala.

In studioul „Color Boom” puteti cumpara picturi pe numere la comanda din fotografii si desene pentru activitati creative in familie. Panzele gata facute pot fi folosite pentru a decora interiorul camerelor, aducand o vitalitate deosebita, confort si caldura atmosferei casei.

Tehnica de pictare

Picturile pe numere au diferite niveluri de dificultate. Artistii incepatori sunt sfatuiti sa aleaga cele mai simple desene entry-level, in care sunt implicate 2-3 palete de vopsea de baza.

Odata cu acumularea de abilitati creative si experienta, puteti trece la colorarea imaginilor detaliate mai complexe folosind 3-10 culori. Cele mai complexe picturi constau din multe fragmente mici de diferite tonuri de culoare. Astfel de panze infatiseaza peisaje naturale de o frumusete uimitoare, siluete de animale, portrete de oameni si alte desene interesante. Pentru a crea imagini complexe, veti avea nevoie de o concentrare mare de atentie, perseverenta si rabdare.

Tehnica de colorare a imaginilor numerotate:

  • Incepeti sa colorati desenul cu fragmente mari, trecand treptat la cele mai mici
  • Pictati imaginea de sus in jos pentru a nu pata vopseaua proaspata si umeda pe panza
  • Incepeti prin a picta cu o singura culoare. Cand toate fragmentele culorii selectate sunt pictate, treceti la urmatoarea nuanta
  • Asteptati ca nuanta aplicata anterior sa se usuce inainte de a aplica o noua culoare pe sectiunile numerotate
  • Aveti grija sa nu iesiti cu vopseaua dincolo de contururi.

Pictura poate dura cateva zile pentru o panza. Principalul lucru este sa nu va grabiti in aceasta chestiune si sa fiti atenti la detaliile mici. Si atunci veti obtine o pictura incredibil de frumoasa pe numere pe panza la comanda, pe care prietenii si familia dumneavoastra vor fi bucurosi sa o admire.

De unde sa cumparati picturi pe numere unice pentru creativitate?

Fiecare artist celebru a creat o capodopera unica. Picturile maestrilor legendari s-au distins intotdeauna prin individualitatea si originalitatea lor. Daca doriti si sa creati panze fenomenale, cumparati picturi pe numere personalizatela comanda in Romania. Puteti aplica pentru realizarea unei panze dupa un layout individual pe site-ul Picturipenumere.ro

Timpul de livrare este de la 1 la 3 zile. Trusa/ Setul/ Kitul gata facut/a a artistului include vopsele acrilice in borcane, pensule, instructiuni si un carlig pentru atasarea pe perete. Panza alba cu fragmente numerotate este intinsa peste o targa de lemn. Intregul set este trimis clientului intr-o frumoasa cutie cadou.