Bucuresti

Magic Show - Specialistul

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 1 an si 3 saptamani
Vizualizari
678

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 31 ianuarie 201520:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Teatrul de Magie il prezinta pe cel mai tehnic artist magician din Romania, Emil Dragan, intr-un spectacol demonstratie de magie ce va face cunoscut publicului roman stilul magiei numit Close-up Magic. Acest stil al magiei nu a mai fost prezentat niciodata intr-un spectacol complet la masa, datorita tehnicii de prestidigitatie deosebite si abilitatilor greu de dobandit pe care magicianul trebuie sa le detina. Timp de o ora magicianul va uimi audienta prin trucuri spectaculoase ce se vor realiza direct in mainile spectatorilor sau la doar cativa centimitri distanta de acestia. Ca recuzita magicianul va folosi cartiile de joc, monedele, si aparent efecte “improvizate” si alte surprize .

Totul se intampla in fata audientei care va fi asezata la masa in jurul magicianului iar locurile vor fi limitate la 20.

Acest stil al magiei este denumit si “Table Magic” deoarece spectacolul se va tine intr-un ambient intim, relaxant, in care spectatorii se vor aseza confortabil la masa unde vor fi rasfatati cu sampanie si bineinteles cu un spectacol deosebit de magie.


Dispunerea locurilor se va face in functie de momentul intrarii in spatiul magic.

Pret bilet: 20 lei

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta