Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Magitot sunt eu

Magitot sunt eu

Detalii eveniment

Telefon
0756021106
Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 an si 4 zile
Apartine de
Teatrul Dramaturgilor Romani
Vizualizari
410

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 5 octombrie 202219:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Magitot sunt eu

El este Magitot, cel care a reușit într-un mod unic să amestece magia cu actoria. Greutatea spectacolului are în spate farmecul aparte al artistului, comedia de calitate și faptul că publicul pășește în lumea lui, uitând de problemele cotidiene. Profesor de actorie și magie, actor, magician și prezentator - toate acestea, amestecate cu umorul specific, îl fac pe Magitot să fie un extraordinar entertainer. Câștigător al premiului de originalitate în cadrul emisiunii Românii au talent, Magitot vine la Teatrul Dramaturgilor cu un super spectacol interactiv de magie și comedie.

Magitot este un spectacol potrivit pentru toate vârstele - educativ pentru copii, fascinant pentru adulți - aduce spectatorilor o oră de veselie și bună dispoziție.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: spectacole

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro