Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Maison 13

Detalii sala evenimente

Adresa
Bucuresti, Strada Dumbrava Rosie, nr. 2
Telefon
0723186028
Social links
Categorie
Sali evenimente
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
3426

Voteaza & Distribuie

Prezentare sala evenimente

Maison 13 Bucuresti

Maison 13 este locul in care arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia si gastronomia se intalnesc pentru a contura un stil de viata aparte. Un loc iesit din tipare, creativ, spectaculos, surprinzator. Un spatiu inedit, elegant, rafinat, prietenos, primitor. Un mediu plin de creativitate, fara restrictii de imaginatie. Acel “special place” unde detaliile fac diferenta.

Maison 13 este locul in care poti organiza un eveniment privat, corporate, sau o simpla intalnire de afaceri. Un spatiu multifunctional, cu o atmosfera calda si servicii impecabile. Rezolvarea solicitarilor de servicii profesionale si personalizate reprezinta unul dintre atuurile noastre forte. Noi gandim fiecare eveniment ca pe ceva unic si asiguram reusita acestuia, indiferent de amploare. De la o intalnire business, cu usile inchise, de 15 persoane, pana la petreceri grandioase de peste 140 de persoane, noi suntem mereu la dispozitia clientilor.

Pe perioada verii, Maison 13 este intregit de gradina frumoasa, amenajata cu plante exotice si piese de mobilier semnate de designeri renumiti. Ce poate fi mai frumos decat organizarea unui eveniment in aer liber, intr-o atmosfera idilica? Astfel, te poti bucura de natura, chiar daca te afli in centrul Bucurestiului. Pe terasa se pot organiza atat evenimente corporate, de 30-40 de persoane, cat si petreceri private de peste 70 de persoane. Sau, daca doriti un eveniment grandios, puteti extinde petrecerea atat in interior, cat si in exterior.

Maison 13 este locul ideal de intalnire cu partenerii de afaceri, cu prietenii, cu oamenii care au preocupari si afinitati asemanatoare. Un loc select care pastreaza permanent usa deschisa oportunitatilor de business, un loc de socializare cu oameni de calitate, cu oameni pe care iti doresti sa ii cunosti.

Filtre sala evenimente

Facilitati: Gradina, Parcare, Sala de conferinta, Sala de evenimente
Numar de locuri: intre 100 si 200

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro