Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Management complet de flotă la preț promoțional

Management complet de flotă la preț promoțional

Detalii anunt

Telefon
0741244653
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
379

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Cum ar fi să poți să reduci costurile cu combustibilul cu până la 25%? Alege unul dintre pachetele promoționale și depășește cu ușurință orice provocare cu flota auto.

Acum ai posibilitatea de a monitoriza consumul de combustibil și nivelul acestuia din rezervor prin intermediul dispozitivului FMB 140, care are capacitatea de citire a datelor CAN și poate transmite informațiile pe orice dispozitiv conectat. În plus, pachetul nostru de beneficii include și un sistem de management avansat - Fleet Care, menit să faciliteze gestionarea informațiilor cu vehiculele, carburantul și alte documente și să ofere rapoarte complexe, care contribuie semnificativ la reducerea costurilor.

Ia-ți pachetul care ți se potrivește și bucură-te de o remorcă de beneficii!

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro