Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Manager in Activitate de Turism

Detalii curs

Telefon
0746222995
Pret
1.500 LEI
Categorie
Cursuri turism
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
1511

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Dacă iti doresti sa conduci o agentie de turism, sa coordonezi echipe intr-un hotel sau restaurant, opteaza pentru acest curs care iti asigura competentele necesare unui manager in industria ospitalitatii.

Lector principal: Carmen Pavel.
Fondator și director general al agenției de turism J’Info Tours, Carmen Pavel are o experienta vasta in turism, un domeniu in care a inceput ca ghid colaborator extern pe relatiile Israel- Marea Britanie - SUA, in urma cu 35 de ani.
Trainer in cadrul J’Info Training, Carmen Pavel coordoneaza si livreaza modulele de Agent de Turism, Ghid National Turism si Manager in Turism.De-a lungul carierei sale, Carmen Pavela antrenat peste 24 de generatii de specialisti in turism si a primit nenumarate premii in industrie, cum ar fi Business Woman Award 2004, Personalitate Feminina 2010 (Enciclopedia Personalitatilor Feminine din Romania), Confidential Award 2013.

Excelenta in viata si in Business. Seriozitate si profesionalism!

Recomandam acest curs persoanelor care au deja experienta in activitatea turistica si care doresc sa evolueze profesional intr-unul din cele mai competitive domenii.
Beneficii:
  • certificat de absolvire recunoscut de către Ministerul Turismului, Ministerul Educației, Ministerul Muncii și CNFPA, cod COR 143908
  • supliment EUROPASS emis în limbile franceză, engleză și română în care sunt descrise competențele dobândite
  • o formare dinamică, practică și interactivă
  • formatori cu vastă experiență în turism
Cursurile se desfășoara in sistemopen,iar perioada anunțata pentru desfasurarea cursului este orientativa, data exacta urmand sa fie anuntata cu aproximativ 7 zile inainte.

J`Info Training este locul unde inovatia se intalneste cu experienta.

99% dintre clientii J`Info Training au evaluat programele noastre ca fiind Excelente.

Persoanele care doresc să se inscrie sunt rugate să ne contacteze.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro